Kamperen in de meivakantie!

3 jaren geleden


Text only:

  Meivakantie
April 2015
Online bekijken »   Ga kamperen in de meivakantie! Waar vind je Ardoer?   Er op uit in de meivakantie!  

We hebben de eerste echt warme dag al meegemaakt, dus het kan alleen nog maar beter worden. Wacht daarom niet langer en ga lekker kamperen op één van de Ardoer familiecamping in de meivakantie!


  Asperges  Het seizoen van ‘het witte goud’ is weer geopend. Kom je ook eens proeven? Reserveer snel een kampeerplaats en ontvang de Aspergegilde fietskaart.
  Beleef Twente  Kom fietsen in Twente van di 21-07 t/m vr 24-07 tijdens de fietsvierdaagse van Tubbergen. ’n Kaps biedt u een voordelig fietsvierdaagse arrangement.
  Wild op de Veluwe  Combineer je Hemelvaart weekend met een spectaculaire Roofvogelshow op De Zandhegge in Emst. Een vakantie die je niet mag missen!
  WildeBuitenDagen   Vlakbij Recreatiepark Duinhoeve is er op 3 mei een spannende tocht voor het hele gezin in de Loonse en Drunense Duinen. Komt u ook?
  Verwen je moeder!   Zondag 10 mei organiseert Comfortcamping De Bosgraaf een “Moederdagbrunch” met een nagelstyliste en een unieke kleding party.
  Van Gogh Jaar: 125 jaar inspiratie!  

Dit jaar is het Van Gogh jaar, omdat hij al 125 jaar mensen inspireerd. Speciaal daarvoor hebben de Ardoer campings op de Veluwe arrangementen samengesteld! Klik snel door voor meer informatie.


  Bloeiend Zijpe  Van 10 april t/m 10 mei wordt er van alles georganiseerd rondom de bloeiende bloembollen; zoals fiets- en wandeldagen tot leuke exposities.
  KinderVakantieWeek  Doe mee met de leukste activiteiten in de KinderVakantieWeek van Renesse bij camping de Zeeuwse Kust!
  Bloemendagen  Van 2 t/m 6 mei kun je weer genieten van de schitterende mozaieken gemaakt in de Anna Paulownapolder tussen de prachtig bloeiende tulpenvelden.
  Make over horeca!  Het café/restaurant van Comfortcamping Scheldeoord in het Zeeuwse Baarland is het seizoen fris gestart met een complete make over!
  ONSbuiten spelen  Natuurlijk spelen: sinds april 2015 op Ons Buiten. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van het creatieve spel op de nieuwe Avonturen speelberg!
  Oranjemarkt  Wanneer je in de meivakantie bij ons komt kamperen, vinden er verschillende activiteiten plaats in Veldhoven. Zo ook de grote Oranjemarkt op 27 april.
  Fiets 4-daagse   Van 6 t/m 10 juli zal er een Fiets 4-Daagse plaatsvinden in Otterlo op de Veluwe. Zoek je nog een overnachting? Boek dan voordelig een Fiets 4-Daagse arrangement bij camping De Wije Werelt!
  Specials   Verschillende scholen=verschillende meivakanties! Speciaal daarom biedt De Ullingse Bergen in Brabant aantrekkelijke arrangementen voor iedere meivakantie. 
  Alle Ardoer vakantieparken per provincie   Drenthe
Diana Heide
Reeënwissel
Gelderland
Ackersate
Bosgraaf
Haeghehorst
Hertshoorn
Jutberg
Rotonde
Wije Werelt
Zandhegge    Noord-Brabant
Duinhoeve
Herperduin
Kienehoef
KleinOisterwijk
Reebok
Ullingse Bergen
Witven
Noord-Holland
Noorder Sandt
Sint Maartenszee    Noord-Limburg
Heldense Bossen
Overijssel
Akkertien
Holterberg
Kaps
Noetselerberg
Rheezerwold    Zeeland
Duinoord
Ginsterveld
International
Julianahoeve
Meerpaal
Ons Buiten
Paardekreek
Pekelinge
Scheldeoord
Westhove
Wijde Blick
Zeeuwse Kust
Zwinhoeve   Volg ons online   Over Ardoer
Waarom Ardoer?
Eerlijk in prijs
Handig om te weten
Seizoen- en jaarplaatsen
Betrokkenheid
Contact   Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het klantenbestand van Ardoer of een van onze Parken staat. Als je geen nieuwsbrieven van Ardoer.com meer wilt ontvangen kun je je hier afmelden

ardoer.com

Categorieën: Vakantie Campings | Vakantieparken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018