Een rustige kraamtijd? 8 tips die helpen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Berg bij baby’s: wat is het en wat kun je eraan doen?
Sommige baby's hebben berg: schilfertjes of korstjes op hun hoofdhuid. Het is niets om je zorgen over te maken, je baby heeft er tenslotte geen last van, maar erg mooi ziet het er niet uit. Wij geven je enkele tips om berg bij baby’s te behandelen.
Lees meer
“Hoe stel ik een gezonde lunchbox samen?”
Een lunchbox samenstellen voor je kinderen die gezond is en die er aantrekkelijk uitziet is een hele uitdaging. Het moet namelijk ook haalbaar zijn voor werkende mama's en papa's die 's morgens geen tijd hebben om te staan kokerellen. Wij legden de vraag voor aan onze voedingsexperte Karolien Raveydts.
Lees meer
Blind leren typen? Met deze methoden wordt het kinderspel
Als je kind blind kan typen heeft dit heel wat voordelen. Huiswerk maken op de computer gaat een stuk vlotter bijvoorbeeld. Maar ook voor de toekomst is het erg nuttig. Met deze methoden leert je kind razendsnel blind typen.
Lees meer
8x zo zorg je voor een rustige kraamtijd
Een van de weinige goeie dingen die we aan de hele coronapandemie hebben overgehouden? Het besef dat we onze kraamtijd iets rustiger en met minder 'volk over de vloer' moeten aanpakken. Hoe je het ook post-corona wat gemoedelijker houdt voor jezelf? Een paar tips op een rij.
Lees meer
Kan je kindje moeilijk slapen? Misschien helpt deze muziek wel
Overdag heeft je baby heel wat avonturen beleefd en nieuwe dingen ontdekt en ‘s avonds is hij druk bezig om alles te verwerken. Het gevolg? Je kindje raakt maar niet in slaap. Heb je al eens geprobeerd om een muziekje op te zetten? Deze zijn alvast erg rustgevend.
Lees meer
Ouders openhartig over hun (onvervulde) kinderwens
1 op de 6 koppels wordt geconfronteerd met vruchtbaarheidsproblemen. De kans is dus groot dat ook jij iemand kent die hiermee te maken heeft. Sofie en haar man werden de supertrotse ouders van Sander na een intensief vruchtbaarheidstraject. Bart en zijn vrouw borgen hun kinderwens uiteindelijk op. Lees hun verhalen.
Lees meer
30 babynamen met de N van november
Beval je deze maand en ben je nog op zoek naar de perfecte voornaam voor je kindje? Laat je dan inspireren door deze babynamen die beginnen met de letter N van november.
Lees meer
De voordelen van wollen kinderkleding
Denk jij ook dat wollen kleding alleen maar prikt of kriebelt, en enkel nuttig is als extra laagje in de winter? Lees dan zeker verder! Er bestaan namelijk veel misverstanden. Wollen kinderkleding heeft veel meer voordelen dan je zou denken!
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid