Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Restoranto trekt zakelijk publiek naar jouw lunch
 
 
Klik. Swype. Klik. ‘Het is geregeld, onze lunch staat om 12:30 klaar. Ik heb trouwens ook alvast betaald!’ Het is […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Alles over AR en VR in de horecabranche
 
Hoe vaak heb je wel eens overwogen om een VR- of AR-headset aan te schaffen en in die wereld vol magie te duiken? Tja, als […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Trend: rode wijn kun je prima koelen
 
De rode wijn heeft het bij deze tropische temperaturen zwaar; men bestelt dan eerder een glas gekoelde rosé of witte wijn. Toch […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper
 
Minder suiker, minder calorieën, maar wel meer beleving en een luxere uitstraling. Met frisdranken kun je alle kanten op en […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Column: ontregelen regels je bedrijf?
 
Als je een restaurant hebt, kom je regelmatig met regels, wetten en voorschriften in aanraking. Ze zijn ontstaan met een bepaald […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Van 't Spit heeft een (geel) gouden formule
 
Tegen alle vegetarische en veganistische trends in eten we in Nederland nog altijd ruim 22 kilo kip per persoon per jaar. Dat […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Takeaway in de lift, maar noteert wel verlies
 
Bezorgdienst Takeaway, bekend als moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft 30 procent meer orders verwerkt in het eerste halfjaar […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview ML in Haarlem:
 
ML in Haarlem opende in het voorjaar haar deuren. Althans, op de nieuwe locatie aan het Klokhuisplein en met de voorzieningen […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Droogte funest voor Europese bierbrouwers
 
Europese bierbrouwers zitten met de handen in het haar. Door de aanhoudende droogte is de prijs van gemoute gerst, één van de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview André Chen:
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Lage btw-tarief gaat van 6% naar 9%
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.