KLM trakteert geslaagden op droomtickets! Voor sommige geslaagden gaat de vlag dit jaar dubbel uit!
KLM trakteert geslaagden op droomtickets!
Online versie
sprite
In de vroege ochtend van 15 juni trekt KLM door het land om 12 geslaagde eindexamenkandidaten te verrassen met twee droomtickets naar hun favoriete KLM-bestemming. Waar ook ter wereld. Elke Nederlandse provincie kent één gelukkige winnaar die samen met een reisgenoot naar een KLM-droombestemming mag vliegen.

Om kans te maken op deze droomtickets moeten eindexamenkandidaten aan drie voorwaarden voldoen: zij moeten zich voor de actie aanmelden, voor hun eindexamen geslaagd zijn en vóór 15 juni hun schooltas aan de vlaggenstok hangen.

Dus ken jij iemand die eindexamen doet? Vertel je zoon, dochter, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje over KLM’s Geslaagde Actie. Via klm.nl/geslaagd kunnen kandidaten zich tot 10 juni aanmelden en alvast laten weten waar hun vlag straks uit gaat!
sprite sprite sprite
sprite
sprite
sprite
sprite
In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2018 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.
sprite