KLM verrast geslaagden met droomtickets! Voor sommige geslaagden wordt het dubbel feest.
KLM verrast geslaagden met droomtickets!
Online versie
sprite

Ken jij iemand die dit jaar eindexamen doet? En vind je dat hij of zij wel een beloning heeft verdiend voor het harde werk? Vertel ze over KLM’s Geslaagde Actie. Ook dit jaar maken 12 eindexamenkandidaten kans op twee KLM-droomtickets naar een bestemming naar keuze.

Wil jij je zoon, dochter, kleinkind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen dit jaar extra in het zonnetje zetten? Schrijf ze in voor KLM’s Geslaagde Actie en wie weet vinden zij straks twee KLM-droomtickets in hun schooltas.

sprite sprite sprite

Hoe werkt het?

Meedoen is simpel. Om kans te maken op de KLM-droomtickets moeten deelnemers zich uiterlijk 9 juni voor de actie aanmelden, slagen voor hun eindexamen en voor 14 juni hun schooltas aan de vlaggenstok hangen.

sprite
Aanmelden
sprite
sprite sprite
sprite sprite sprite
sprite
sprite
sprite
sprite
*Lees hier de Actievoorwaarden.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2019 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.
sprite
</