Met groot genoegen bevestigen wij dat vanaf vandaag TravelBird onderdeel is geworden van de Secret Escapes Group.

Met meer dan 62 miljoen leden is Secret Escapes (samen met Travelist en Slevomat) de Europese marktleider op de online markt voor luxe hotel- en reisaanbiedingen.

We verwachten de TravelBird-website snel weer online te krijgen. Houd uw e-mail in de gaten.

Wanneer u als lid een bestaande boeking heeft of wanneer u een terugbetaling heeft aangevraagd, houd er dan rekening mee dat TravelBird nog steeds lid is van SGR. Dit betekent dat reizen, geboekt via TravelBird, worden gedekt door de voorwaarden van de garantieregeling van SGR.

Meer informatie is hier beschikbaar: https://help.travelbird.com/hc/nl/articles/360000545077-Veelgestelde-vragen-over-de-huidige-situatie

Uw gegevens worden als onderdeel van de transactie van TravelBird bv naar Secret Escapes Ltd overgedragen. Secret Escapes neemt de privacy van uw gegevens zeer serieus en deze zullen alleen gebruikt worden zoals toegestaan is in de wet en in overeenstemming met het privacybeleid van.

Als u zich wenst af te melden voor deze overdracht van gegevens, kunt u dit binnen twee weken doen. Klik dan op de link onderaan de e-mail.