Kerstkoopzondag 24 december
Veel winkels open

Aanstaande zondag 24 december zijn heel veel winkels in Ackershof geopend. De openingstijden zijn echter heel verschillend. Keurslager Opstal, de Stompwijkse Kaasboer, Bakker Van Maanen en 't Fruithuisje zijn al vanaf 8:00 uur open. Hema en Bakker Ammerlaan een uurtje later dus om 9:00 uur. Albert Heijn gaat net als elke zondag om 10:00 open. De meeste non food winkels zijn open van 12:00 tot 17:00 uur. Bij veel winkels zijn de openingstijden opgeplakt.

 



Een zoen van de kerstvrouwen

Vanuit een speciaal in Kerststijl aangekleed kraampje delen twee Kerstvrouwen 1000 winterse zoenen uit. The Brassbells kent een bijzondere bezetting. De groep bestaat uit een conservatorium geschoolde trompettist, trombonist, klarinettiste en tenor saxofoniste. Zij maken vaak eigen arrangementen. Zowel de Kerstvrouwen als The Brassbells zijn van 12:00 tot 16:00 uur aanwezig.



Fijne Kerstdagen

Alle ondernemers in Winkelcentrum Ackershof willen u danken voor de klandizie in het jaar dat al weer bijna achter ons ligt. Wij wensen u hele fijne Kerstdagen toe en een Gelukkig Nieuwjaar. Ook voor volgend jaar zijn er al weer evenementen gepland. We gaan er met z'n allen voor om van Pijnacker een bruisend centrum te maken.

 

 

 



Volg Winkelcentrum Ackershof Pijnacker
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laaste nieuws van Ackershof Pijnacker? Bezoek dan www.winkelcentrumackershof.nl of volg ons op Twitter en/of Facebook. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wilt u deze niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Copyright 2017 Winkelcentrum Ackershof
<