Restaurant De Hof bouwt aan toekomst
| KHN: 'Volledige sluiting van hotels voorkomen' | |
| |
|
(advertorial) | Nieuw: Royal Bliss Ginger Beer | Coca-Cola introduceert een nieuwe smaak in de Royal Bliss range in Nederland: Royal Bliss Ginger Beer. Speciaal ontwikkeld voor en door bartenders: de nieuwe Ginger Beer heeft alles in zich om een heerlijke cocktail of mocktail mee te maken, en kan ook puur geserveerd worden. | |
|
| De Hof in Renswoude bouwt aan de toekomst | Bij restaurant De Hof in Renswoude hebben ze de tweede lockdown aangegrepen voor een complete make-over. Dat betekent 'niet even een kwast verf erover, maar een compleet nieuw interieur', aldus ondernemer Jan-Egbert Bos. | |
|
| Walter Seib: ‘Positief slotakkoord van rampjaar’ | HMSHost is present met drie horecaformules in Amsterdam The Style Outlets. Begin december opende in Halfweg dit outletcentrum van 20.000 vierkante meter. Voor ceo Walter Seib is het een lichtpunt in een verder donker jaar. | |
|
| (advertorial) | Gratis online DUNI Event op 25/1! | Neem GRATIS deel aan dit unieke online event vol inspiratie,demo’s en tips & tricks. Voor professionals uit Horeca en Take Away! Op het menu staan duurzaamheid, veiligheid, sfeer & gezelligheid in combinatie met praktisch en milieubewust werken. Registreer nu! | |
|
| Blog Rick Kempen: innoveren is geen moetje | Normaal gesproken zou ik mij verheugen op de Horecava, het jaarlijkse evenement waar ik collega’s uit de handel tref en tienduizenden horecatijgers begroet. Normaliter vind je daar ook talloze innovaties die relevant voor de horeca zijn. | |
|
| The Goat: ‘Wat je aanbiedt, moet fucking lekker zijn’ | The Goat in Rotterdam is op Amerikaanse leest geschoeid. Je komt er om te genieten van ‘de hoogste kwaliteit junkfood’ - topnotch zoals ze het aan de andere kant van de oceaan zeggen. En ja, ze serveren ook grote porties. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|