Inspiratie op locatie
Voor de ultieme wooninspiratie is binnen kijken bij iemand natuurlijk heerlijk! We kijken binnen bij een prachtig jaren '30 huis. Hier worden verschillende woonstijlen gemixt met een rustige basis van zwart, grijs en wit.
Een huis met potentie
Toen deze twee-onder-één kap uit de jaren '30 vrij kwam grepen de bewoners meteen hun kans. Zij zagen potentie in het huis en de enorme lap grond was en mooi pluspunt. Inmiddels genieten ze elke dag van dit heerlijke gezinshuis.
Een grote woonkeuken
Omdat er buiten toch ruimte genoeg is, hebben ze een grote woonkeuken aangebouwd. De keuken is van Arclinea, en zij werken met speciaal materiaal. Het werkblad is matzwart net als de fronten van de kasten, maar voelt heel zacht en rubberachtig aan. Vingerafdrukken zijn er hierdoor vrijwel niet op te zien. Met de witte dupligordijnen wordt het geheel niet te donker.
Bestel een gratis kleurstaal dupligordijnen
Persoonlijke mix
Alle spullen in het huis zijn een combinatie van design, vondsten uit de kringloopwinkels en persoonlijke items, zoals erfstukken. Bijvoorbeeld de oude linnenkast die iedere keer weer een mooi plekje krijgt. Nu staat hij op de kinderkamer. Voor de raamdecoratie is gekozen voor een twee-in-één model, wat ideaal is voor de slaapkamer.
Bekijk hier meer inspiratie op locatie
Contactgegevens
Heb je een vraag over bece® raamdecoratie? Neem contact met ons op via ons contactformulier of via het telefoonnummer: 0341-277777.

B&C Raamdecoratie Ampèrestraat 11 Nunspeet, 8071 PH Netherlands


 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&C Raamdecoratie · Ampèrestraat 11 · Nunspeet, 8071 PH · Netherlands