Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 28 januari

11 oorzaken voor klachten aan de teelballen en hoe behandelen

Klachten aan het scrotum (de balzak) kunnen verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen zijn de klachten onschuldig en van voorbijgaande aard. Soms is er echter sprake van een ernstige oorzaak.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Verslaafd aan werken: oorzaken en gevolgen van workaholisme

De term ‘workaholic’ wordt niet altijd in negatieve zin gebruikt, soms is het zelfs bedoeld als compliment, maar een werkverslaving kan wel degelijk zware gevolgen hebben voor iemands gezondheid en dagelijkse leven.

Lees verder

Gezondheid.be

Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar migraine en clusterhoofdpijn

Hoofdpijn op zich kan best vervelend zijn, maar migraine en clusterhoofdpijn maakt het zelfs bijna onmogelijk om dagdagelijkse taken uit te voeren. Veel patiënten zijn echter onvoldoende geholpen met de huidige beschikbare (preventieve) medicatie.

Lees verder

Gezondheid.be

Online infosessie: Vermoeidheid bij en na kanker

Vermoeidheid is één van de meest voorkomende klachten van mensen met kanker. Deze extreme vermoeidheid verdwijnt niet na een nachtje slapen en heeft verschillende oorzaken. Tijdens deze infoavond krijg je technieken en tips om de vermoeidheid aan te pakken.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe voorkom je dat zelfgeraspte kaas gaat klitten?

Zelf kaas raspen is slechts een klein beetje extra werk en de smaak is zo veel beter. Maar het is wel vervelend dat de sliertjes soms aan elkaar kleven en ook hardnekkig aan je kaasrasp blijven hangen. We weten er raad mee!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven