Bekijk deze nieuwsbrief online
donderdag 11 januari 2018
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
PERSONALIA: kleine carrousel en uitbreiding bij DRV
Bij DRV Accountants & Adviseurs is een kleine carrousel op gang gekomen en de organisatie is uitgebreid met een dertiende vestiging, in Oosterhout. Het betreft een overname van BRG Accountants & Belastingadviseurs. DRV versterkt daarmee zijn positie in Zuidwest-Nederland en vooral in de regio rondom Breda.
Lees meer
 
 
Spelelementen kunnen compliance vergroten
Gamification kan compliant gedrag bij mensen in organisaties versterken en verrijken. Dat schijven dr. ing. Arno Nuijten en prof. dr. Mark van Twist (foto) van de Erasmus School of Accounting & Assurance in opdracht van het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA).
Lees meer
 
Actualiteiten seminar 2018 voor de mkb accountants praktijk Advertorial

Een goed begin van het nieuwe jaar met dit seminar, in één dag bespreken we met u de highlights op het gebied van accountancy, fiscaliteit en overige zaken die voor uw mkb-praktijk relevant zijn. Onderwerpen: externe verslaggeving, privacywetgeving, wwft, belastingen 2018, etc
23 januari 2018 | Houten | 13.30-20.00 uur | Pe uren 6 | Prijs € 420/ 485 (leden/ niet-leden)
Meld u nu aan voor het Actualiteiten seminar 2018

 
Slimme inbox Storecove en Go2UBL
Storecove heeft een slimme inbox ontwikkeld, die PDF-bestanden en ‘papieren’ facturen converteert en doorstuurt naar Go2UBL. Die worden dan automatisch verwerkt in het boekhoudpakket. Daarmee is de dienstverlening volgens het bedrijf ‘100 %’
Lees meer
 
 
Vindsubsidies en Sterk in Subsidies werken samen
Vindsubsidies en Sterk in Subsidies hebben hun partnerschap verstevigd. Vindsubsidies zal voortaan rechtstreeks subsidiewerkzaamheden verrichten voor klanten van Sterk in Subsidies.
Lees meer
 
Kom naar de gratis workshop op 16 februari! Advertorial

Kleisteen online boekhouden zal u dan laten zien hoe u met minimale kosten uw boekhouding kunt digitaliseren. Wij zijn wel een beetje klaar met overtikken, u ook? Kleisteen is er al vanaf 1,- per maand. Als administratiekantoor krijgt u de beschikking over een gratis administratie voor eigen gebruik, en een beheerscherm (ook gratis natuurlijk) waar u al uw klanten bij elkaar ziet.

 
Bitcoinhandelaar Lelystad beticht van oplichting
Een klant van de vanuit lelystad opererende bitcoinhandelaar Koinz Tradingheeft aangifte gedaan wegens oplichting. Ook andere klanten van het bedrijf, dat grote betalingsachterstanden heeft, overwegen een proces aan te spannen. Dat meldt de Volkskrant.
Lees meer
 
 
Geen ondergrens aan ondernemersactiviteiten bij fiscale eenheid
Ook een stichting die voor een zeer gering percentage BTW-vrijgestelde activiteiten verricht, kan ondernemer zijn voor de omzetbelasting en deel uitmaken van een fiscale eenheid omzetbelasting.
Lees meer
 
Wilt u uw cliënten snel, eenvoudig en goedkoop laten starten met de slimste boekhoudsoftware? Advertorial

Dan is nu het moment om uw cliënten te laten overstappen en het nieuwe boekjaar te starten in Visma eAccounting! Tot 1 februari 2018 is Visma eAccounting helemaal GRATIS voor uw cliënten. Daarna kost deze slimme online boekhoudsoftware maar € 15,- per maand. Naast boekhouden kan uw cliënt ook onbeperkt facturen maken en versturen. Ook beschikt hij over apps, onder meer voor het scannen van bonnen, directe bankkoppelingen en natuurlijk gratis support!

Wilt u uw cliënten niet langer laten wachten? Lees hier dan meer…..

 
EY in digitale kopgroep Management Team 1000
EY, Capgemini en Microsoft zijn volgens zakelijke beslissers de beste digitale dienstverleners van Nederland, gespecialiseerd in business intelligence & data. Zij staan het hoogst genoteerd in een ranking van zakenblad Management Team. 
Lees meer
 
 
FIOD doet inval bij ‘fiscaal spiegelpaleis’ dividendbelasting
De FIOD heeft met hulp van de Luxemburgse autoriteiten twee bedrijfspanden in Nederland en Luxemburg doorzocht. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De doorzoeking gebeurde in een onderzoek naar belastingfraude met een vermoedelijk speciaal voor dit doel opgezette schijnconstructie met een bijbehorend doolhof van meerdere ondernemingen in diverse landen.  De fraude omvat een bedrag van €45.000.000 dat aan een […]
Lees meer
 
 
PERSONALIA: vier nieuwe partners bij Grant Thornton
Grant Thornton heeft vier nieuwe partners benoemd: André Heuvelman RA, Maarten Verweij AA, Monique Pisters en Charles Marais.
Lees meer
 
 
Aantal oudere mannelijke ZZP’ers verdubbeld
Zowel mannen als vrouwen werken vaker als ZZP’er. Onder mannen die geboren werden tussen 1945 en 1949 ten opzichte van mannen die geboren werden tussen 1965 en 1969 is dit aantal zelfs verdubbeld. Dat blijkt uit arbeidsmarktcijfers van het CBS.
Lees meer
 
 
Wereldbank: toename economische groei is tijdelijke
Het tempo waarmee de wereldeconomie momenteel aantrekt, houdt waarschijnlijk nog wel even aan. Volgens nieuwe prognoses van de Wereldbank liggen er voor zowel dit jaar, volgend jaar en 2020 plussen in het vooruitzicht van circa 3 %. Het betreft wel een tijdelijke opleving, volgens een halfjaarlijkse analyse van de Wereldbank.
Lees meer
 
 
Moneyview: spaarrente nog in 2018 naar 0 %
Spaarders bij de drie grootste banken moeten er serieus rekening mee houden dat hun rente dit jaar nog verder daalt. Het tarief van 0,05% gaat naar 0,01% en mogelijk zelfs naar 0%, voorspelt spaardeskundige Matthijs van Herten van onderzoeksbureau MoneyView in de Telegraaf.
Lees meer
 
Webshop en administratie in één: de ideale oplossing Contentpartner
Een retailer wil natuurlijk zo veel mogelijk tijd besteden aan zijn corebusiness: het verkopen van producten. Maar na de verkoop van een product (in de webshop), volgt er een lijst aan administratieve handelingen. Deze handelingen kosten de retailer veel tijd. MUIS Software biedt de helpende hand en heeft haar software zo ingericht dat de retailer […]
 
BTW en sport(structuren) Opleiding
Joep Swinkels brengt uw kennis over BTW en sport(structuren) in één middag op topniveau. Hij bespreekt alle BTW-aspecten van sport, de aanpassing van de BTW-regelgeving en de verschillende exploitatiemodellen van binnen- en buitensportaccommodaties met u. Na afloop van deze cursus kunt u goed anticiperen op komende wijzigingen en het belastingvoordeel behouden. Docent Mr dr. J.J.P. […]
 
Senior Belastingadviseur Vacature
Vul jij als senior belastingadviseur ons team in Wijchen aan? Welkom in Wijchen. Een leuke gemeente met groen en landelijk karakter waar een prettig werk- en leefklimaat heerst. Onze uitstekend bereikbare vestiging ligt midden in de gezellige buurtwijk Woezik, vlak langs de A73. Jouw functie Als ambitieuze senior belastingadviseur signaleer je proactief kansen en bedreigingen […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn