KNOCK AT THE CABIN
 
Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week krijgen wij bij het horen van een klop op de deur al de kriebels door Knock at the Cabin, speelt Gerard Butler een piloot die alles op alles zet om zijn passagiers te redden in Plane, zien we vanaf 8 februari of Jack écht niet op de houten deur had gepast in Titanic in 3D, gaan Fien en Teun kamperen tijdens onze Kleuterbios op zondag 5 februari, hebben we een extra Ladies Night zaal ingepland op woensdag 8 februari en vertoont The Metropolitan Opera na 17 jaar weer Wagner's meesterwerk Lohengrin op zaterdag 18 maart! 
THE BANSHEES OF INISHERIN
Vanaf 26 januari tot en met 8 februari zie je bij onze buren Forum Sittard drievoudig Golden Globe winnaar (Beste Komedie, Beste Acteur, Beste Scenario) The Banshees of Inisherin. 

We volgen de twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken. De gebeurtenissen escaleren volledig als Colm een drastisch ultimatum stelt (het afknippen van zijn eigen vingers) om zijn voornemen tot het beëindigen van de vriendschap duidelijk te maken.  


Koop hier je tickets
KLEUTERBIOS: FIEN & TEUN
Ga op zondag 5 februari mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit nieuwe avontuur vol vrolijke liedjes!

Tijdens de Kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter. Kinderen ontvangen een Kleuter Combo en filmdiploma. Aan ouders serveren wij koffie of thee. 


Koop hier je tickets
TITANIC 3D RE-RELEASE
25 jaar geleden kwam deze iconische film uit in de bioscoop! Speciaal voor deze gelegenheid kunnen we vanaf 8 februari, geheel geremastered in 4K en 3D, eens goed kijken of Jack écht niet op de houten deur had gepast.... 
LADIES NIGHT:
MAGIC MIKE'S LAST DANCE
Vanwege jullie grote vraag naar tickets is er voor de Ladies Night van Magic Mike een extra zaal ingezet! Lukt het Magic Mike om een nieuwe groep sexy dansers klaar te stomen om een geweldige show in Londen neer te zetten? Je ziet het tijdens onze Ladies Night op woensdag 8 februari! 

Koop hier je tickets
THE METROPOLITAN OPERA: LOHENGRIN (WAGNER)
 
Op zaterdag 18 maart keert Wagner's meesterwerk na 17 jaar terug op het podium van The Metropolitan! In een vervolg op zijn onthullende productie van Parsifal onthult regisseur François Girard een sfeervolle enscenering die opnieuw zijn opvallende visuele stijl en scherp dramatisch inzicht verenigt met Wagner's adembenemende muziek.

Koop hier je tickets
Magic Mike gaat na een lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is geraakt. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke vrouw die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren... Zal het Mike lukken om een groepje sexy nieuwe dansers klaar te stomen voor een geweldige show?  

Magic Mike's Last Dance is vanaf 8 februari te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2023 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!