KNZB, 13-02-20  Bekijk mail in browser    

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen 

In het weekend van 25 en 26 januari 2020 streed de top van de senioren en masters om de medailles op het NK senioren en masters. De organisatie was in samenwerking met ZPCH uit Hoofddorp. De KNZB kijkt terug op een mooi en sportief toernooi wat niet mogelijk was geweest zonder de inzet van de vele juryleden en andere vrijwilligers.
Hiervoor onze grote dank!
Alle uitslagen staan op de site van de KNZB.

Komende NK’s

Dit seizoen hebben we nog twee mooie Nationale Kampioenschappen op de agenda staan. Het NJK wordt op zaterdag 4 april in samenwerking met Swol 1894 in zwembad de Vrolijkheid in Zwolle gehouden. De Synchrobeat in combinatie met het NK vrije combinatie wordt in het weekend van 13 en 14 juni in het Sloterparkbad in Amsterdam georganiseerd. De organisatie is in handen van de KNZB, samen met de Regio Midwest.

Prestatiemedailles

Jaarlijks zijn er sporters die in aanmerking komen voor een prestatiemedaille. De prestatiemedailles kunnen behaald worden bij het behalen van een minimaal aantal punten voor figuren bij wedstrijden. Per medaille zijn criteria vastgesteld. Alle verenigingen die een sporter hebben die in aanmerking komt voor een prestatiemedaille, hebben een mail ontvangen over de bestelprocedure op het zwembond-mailadres. Meer informatie over de prestatiemedailles staat op de site van de KNZB.

Anti-doping

De KNZB vindt uiteraard dat doping niet thuishoort in de sport. Daarom werken we als KNZB hard aan een eerlijke, integere, schone en gezonde manier van sporten. Bij het afgelopen NK voor senioren en masters was er een dopingcontroleur aanwezig. De Dopingautoriteit had de opdracht om de nummers 1 en 2 van de solisten en twee sporters uit het winnende team te controleren. De sporters uit het winnende team worden geloot. Op elke wedstrijd kan een dopingcontrole plaatsvinden. Voor sporters, begeleiders als ook coaches is het van belang op de hoogte te zijn van de dopingregels. Hiervoor zijn e-learnings gemaakt. Ook voor ouders is er een e-learning. Klik hier voor meer informatie, of kijk op de site van de Dopingautoriteit.

Opleidingen 

Regelmatig organiseert de KNZB in samenwerking met haar ondernemers verschillende opleidingen en bijscholingen. Houd onze agenda in de gaten voor de nieuwste activiteiten om jezelf te blijven ontwikkelen. Klik hier voor het actuele aanbod.

KNZB klemborden voor officials terug in de webshop!
 
Op veler verzoek zijn vanaf vandaag de KNZB klemborden voor officials weer verkrijgbaar in de webshop. De klemborden zijn zeer geschikt voor eenieder die actief is langs de badrand en kosten €7,50.  
 
Bestel hier een KNZB klembord.

facebook.com/knzb.nl/
twitter.com/knzbned
Instagram
Website
Copyright © 2020 KNZB, alle rechten voorbehouden!

contact:
communicatie@knzb.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of af te melden