29 juni 2017
 
 Nieuwsbrief Waterpolo 
 

Waterpolodames strijden om Domstad Trofee


Om zich optimaal voor te bereiden op het WK in Boedapest doen de Waterpolodames, van 5 tot en met 7 juli, mee aan de Domstad Trofee in Utrecht. Ze spelen tegen Frankrijk, Canada en China. De toegang is gratis. Kom ook kijken!
 
Programma
 

Waterpolomannen op zomertoer: Nederland - Canada


Niet alleen de Oranjedames spelen interlands in eigen land, ook de waterpolo heren komen deze zomer naar je toe! In aanloop naar de Universiade speelt Nederland drie keer tegen Canada.  Ze komen in actie in Oosterhout, Nijmegen en Bodegraven. 


Programma

Gezocht: verenigingen voor organisatie opleiding Trainer Waterpolo 2


Wil je als vereniging samen met de KNZB een opleiding WP2 organiseren? Een mooie stap om meer en betere trainers/ trainsters aan de badrand te hebben staan en hiermee meer leden te werven en te behouden! 
 
Meer informatie over het organiseren
 

Competie indeling en speelschema bekend


De indeling van de bondscompetities voor seizoen 2017-2018 zijn bekend gemaakt. Dit gaat ook voor het competitieschema en de bepalingen.


Competitieschema en bepalingen

Waterpolotrainingen voor de jeugd in de zomervakantie


Wil je ook in de vakantie lekker bezig zijn met je favoriete sport waterpolo? Wil je je goed voorbereiden op het nieuwe seizoen? Geef je dan op voor de Specialisatietraining: 'Is scoren te leren' van Sportgrowtalent.


Meer informatie en aanmelden         

Nieuwe cursus W-official


Wist je dat de KNZB bezig is met het ontwikkelen van een E-learningcursus voor de jurybevoegdheid van W-official. Binnenkort hebben wij hierover meer informatie. Tot die tijd kun je de vernieuwde cursus digitaal aanvragen via de webshop.

Cursus aanvragen
 
 

Informatie digitale waterpololegitimatiepas


Vanaf 1 juni tot 1 september kunt u de pasfoto’s in Sportlink Club uploaden en mocht het nodig zijn, kunt u de huidige pasfoto’s wijzigen. Zonder pasfoto’s kan er komend seizoen niet worden deelgenomen aan waterpolowedstrijden.


Meer informatie

Inschrijving bekertoernooien


De ploegen die uitkomen in de Eredivisie en de nrs. 2 t/m 5 van de 1e klasse heren en de nrs. 2 t/m 5 van de 1e klasse dames (uitslag seizoen 2016-2017) zijn uitgenodigd voor de KNZB Bekercompetitie. 
Voor standaardploegen die uitkomen in de dames reserve divisie, dames 1e en 2e klasse  en de heren 1e, 2e en 3e klasse heren van de Bondscompetitie is er een uitnodiging voor de ManMeerCup I. Voor reserveploegen die uitkomen in de reserve divisie, res.1e en res. 2e klasse van de Bondscompetitie is er een uitnodiging voor de ManMeerCup II Heren.

Inschrijven is mogelijk tot en met 8 augustus. De loting zal op 15 augustus om 10.00 uur plaatsvinden. 

 
©KNZB

www.kznb.nl
info@knzb.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNZB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven. Klik hier om uw gegevens aan te passen.

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming. KNZB staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Tevens staat KNZB niet in voor het virusvrij zijn van een verzonden e-mail.