Een goede menukaart maken in 10 stappen | Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme aanpassingen. Een 10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie. | |
|
| (advertorial) | Gratis brochure vol inspiratie | Ontdek de veelzijdigheid van de nummer 1 kookroom van Europa. In deze brochure ontdek je meer over het binden van soepen en sauzen. Daarnaast staat hij vol met recepturen van onze Europese topchefs en toepassingen zoals luchtige espuma’s, gladde crèmes of frisse dressings. | |
|
| Bergse ansjovis met Spaanse vinaigrette | Pieter Bosters start in 2005 in Wouw restaurant Mijn Keuken. In 2010 kreeg het restaurant een Michelinster. Voor Misset Horeca bereidt Bosters een streekgerecht van de zeldzame Bergse ansjovis vergezeld van een Spaanse vinaigrette. | |
|
| (advertorial) | Eet Geen Dierendag op de kaart | Miljoenen Nederlanders doen op zondag 4 oktober mee aan Eet Geen Dierendag. Verras je gasten met een diervriendelijk menu of een ander speciaal aanbod. Laat met #eetgeendierendag zien hoe jij deze dag op de kaart zet. Maak er iets moois van. Voor je gasten, jezelf en de dieren. | |
|
| Welke saus serveer je bij mosselen? | Bij mosselen serveer je meestal (stok)brood, frites of een frisse salade. Daarnaast horen bij mosselen sauzen. Populaire smaken zijn knoflooksaus, mosterdsaus, cocktailsaus, kerriesaus en ravigottesaus. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|