cashcowdaily
  Valutaire steunbetuiging voor premier May
Pond/dollar kan flink oplopen. Fundamentele voeding zal vooral komen uit de verdere onderhandelingen over Brexit. “Sterling blijft fungeren als de meest geraadpleegde barometer voor het Brexit sentiment”, schreef Bart Hordijk, valuta-analist bij Monex Europe.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX: Dit hebben we 4 keer eerder gezien
De Europese aandelenmarkten zullen vandaag onveranderd (AEX) tot 0,2% (DAX) hoger openen. De gevolgen van de handelsoorlog blijven een drukkend effect hebben.
cashcowreadmore.jpg
SamenInGeld: Tot 100% financiering mogelijk!
Geld maakt gelukkig. Een hoog rendement fortuinlijk. Hypothecaire zekerheid, ook recreatiewoningen en woonheden met gemeenschappelijke ruimtes in heel Nederland. 0% default!
SBM Offshore biedt kansen
SBM Offshore heeft de prognose voor dit jaar wat naar boven bijgesteld. Het gaat om het verhoging van de raming van het bedrijfsresultaat van ‘rond’ tot ‘boven’ 750 miljoen euro.
cashcowreadmore.jpg
Ahold Delhaize staat op een winst van 22%
Oude tijden herleven voor Ahold Delhaize. De onderneming wil weer sterk groeien met overnames in de VS, bundeling van kennis en inzet van technologie.
cashcowreadmore.jpg
Supermarktvastgoed als beleggingsobject
Wat er ook gebeurt in de economie, mensen kopen altijd eten en drinken. Supermarktvastgoed is daarom over het algemeen een crisisbestendige belegging. Langdurige huurcontracten zorgen voor interessante rendementen voor beleggers. Download de gratis whitepaper.
Koersval Adyen uitnodiging voor koopjesjagers
Het succesvolle fintechbedrijf heeft een gevoelige koersklap moeten verwerken. Het aandeel daalde met 9,9% naar 533,50 euro, omdat het niet wordt opgenomen in de MSCI Europe Index.
cashcowreadmore.jpg
Baltic Dry Index met 40% gedaald
Vervoerder van scheepscontainers AP Moller-Maersk signaleert een afnemende groei. In het derde kwartaal was deze 4,2% tegen een groei van 5,8% dezelfde periode vorig jaar.
cashcowreadmore.jpg
Beleg in Duits vastgoed van SynVest
6,6% voorschotdividend per jaar: maandelijks uitkeren of herbeleggen. Ontvang tijdelijk 1 maand extra rendement! Loop geen onnodig risico. Lees de EBI.
Koersdoorbraak NN gerechtvaardigd
NN Group heeft in de verslagperiode de winst met 7,3% zien stijgen tot 788 miljoen euro, vergelijkbaar met de toename van het operationele resultaat uit voorgezette activiteiten.
cashcowreadmore.jpg