AEX: 561,76 - Dow Jones: 26.861 - EURUSD: 1,133 - Bitcoin: 9.745 - Goud: 1,385.56 Monday, 1 July 2019

   
Miljonair worden
Het is makkelijker dan u denkt. Het is mogelijk om met 200 euro per maand in 25 jaar miljonair te worden. Zelfs twee beurscrashes (2000 en 2008) zaten in die periode!
Bestel hier het pensioensparen rapport!
----------
Daytrading, wat houdt dat in
Een twee uurtjes per dag aan de knoppen zitten is vaak al voldoende. Natuurlijk kan je meer en langer, maar waarop zou je?
Aloys Mattijssen komt 1 augustus in Best uitleggen hoe zijn systeem werkt. Reserveer u uw stoel en meldt u hier alvast aan.
----------
Crypto herkansing
De cryptomarkt is weer in herstel. Puur voor trading is begin deze maand onder een perfecte timing een nieuwe service gestart. Echt puur voor trading, niet voor een groter doel.
Daarbij, als niet één munt binnen het jaar 75% stijgt, mag u uw lidmaatschapsgeld terugvragen! Kijkt u hier verder

Marktbeeld (Tom Lassing)

1/7 07:00
  • De G20 is geweest en heeft duidelijk gemaakt dat Trumps herverkiezing nu prioriteit nummer één voor Trump is. Vergeet alles van voor dit moment, het is niet langer America First. Het is nu Trump First. In dat kader is bekend gemaakt dat er geen nieuwe sancties en tarieven tussen de VS en China komen. Voor wat het waard is...
  • De EU top waarbij de baantjes vergeven worden, zit muurvast. Vooral de aanstelling van Timmermans is (mijns inziens terecht) zeer omstreden en hij wordt dan ook niet als beste kandidaat gezien in Oost Europa en bij de EVP.
  • De problemen met de Boeing 737 zullen zeker tot in september blijven duren.
  • IKEA Polen is in de problemen gekomen omdat ze een radicale christen hebben ontslagen die het niet eens is met het lhbt+ beleid van IKEA. NU is vrijheid van meningsuiting OOK geldig voor mensen die het niet met je eens zijn. IKEA Polen is dus wat kortzichtig in het toepassen van vrijheid van meningsuiting.
  • Het is mogelijk dat 15.000 tot 20.000 medewerkers van Deutsche bank ontslagen gaan worden. Bijna een vijfde van het totale personeelsbestand zal mogelijk het veld moeten ruimen.
  • De opluchting over de G20 heeft er voor gezorgd dat de goudprijs fors gedaald is. Een tijdelijke zaak, want de handelsproblemen zijn even meegevallen, maar daarmee is het probleem rondom Iran nog niet uit de wereld.
  • Rusland heeft sinds 2017 maar liefst 100 miljard aan olieomzetten gereserveerd voor slechtere tijden. Geld dat dus apart gezet is en niet in de Russische economie terecht is gekomen. De Russische bevolking is nog niet zo blij met deze spaarpot. De vraag is ook of de Russische regering vertrouwd kan worden met zo'n berg geld. De kring rondom Putin wordt rijker en rijker. In hoeverre snoepen ze privé mee uit deze enorme spaarpot?
  • ASML krijgt 115 miljoen dollar van Kokusai Electric. Dit na een schikking tussen beide bedrijven.
 

 

Koersexplosie op komst (Jack Hoogland)

1/7 07:19

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand onder meer een uraniumaandeel, waarvan de koers nu ieder moment kan exploderen.
 
Voor de langere termijn is een jarenlange, zéér forse stijging van de uraniumprijs sowieso onontkoombaar. Want zonder een forse prijsstijging zal er straks wereldwijd onvoldoende uranium zijn om alle kerncentrales te laten draaien, met als gevolg grote problemen met de elektriciteitsvoorziening.
 
Er is nu echter alle reden om vanaf uiterlijk 14 juli een koersexplosie te verwachten. Want op Trumps bureau ligt een voorstel om de Amerikaanse uraniummarkt te beschermen. Een voorstel waarover hij vóór 14 juli moet beslissen.
 
De VS heeft jaarlijks 60 miljoen pond uranium nodig voor haar 98 kerncentrales. Er wordt in de VS echter nog geen 0,5 miljoen pond uranium geproduceerd. Waardoor de Amerikanen 59,5 miljoen pond uranium uit het buitenland moeten importeren om hun kerncentrales aan de gang te houden.
 
Dit betekent dat de VS voor 20% van haar stroomvoorziening afhankelijk is van het buitenland. En dat ziet de US Department of Commerce als een gevaar voor de nationale veiligheid. Zie tweet hieronder. Gezien Trumps neiging om vooral NIET van het buitenland afhankelijk te willen zijn, achten wij de kans levensgroot dat hij het voorstel ondertekent.
 
Als Trump het voorstel inderdaad ondertekent, dan moet een jaarlijks oplopend percentage aan uranium verplicht in de VS worden geproduceerd. Oplopend van 5% in het eerste jaar tot maximaal 25% vier jaar later.
 
Het betekent dat de winst van de door ons geselecteerde uraniumproducent ongekend snel zal stijgen. Maar het betekent óók dat beleggers zich vanaf uiterlijk 14 juli massaal op aandelen van Amerikaanse uraniumproducenten zullen storten.
 
De koers van het door ons geselecteerde uraniumaandeel kan dan binnen enkele maanden (of zelfs weken) zomaar met honderden procenten stijgen! Voor de lange termijn is het koerspotentieel dik boven 1000%.
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"!
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

Een nieuwe wereldorde (Tom Lassing)

1/7 07:46

De analist Michael Ivanovitch ziet in de veranderende standpunten van Trump op de G20 de basis voor een nieuwe wereldorde. In mijn ogen moet je dan wel een enorme fan van Trump zijn.
Deze analist is van mening dat Trump een weldoordacht buitenlandbeleid heeft. Iets waar ik het totaal niet mee eens ben. Ik denk dat Trump alleen maar aan Trump denkt en ook alleen maar reageert. Hij ziet iet sop Fox en hij reageert. Dát is Trumps beleid.
Trump had dit weekend 'eindelijk' zijn 'eerste'. Trump was op de grens van de beide Korea's en stapte over de grenslijn. Eindelijk is het zo ver dat hij een keer 'de eerste' is. Hij is namelijk de eerste Amerikaanse president geweest die enkele stappen in Noord Korea heeft gezet.
Een enorme stunt... voor Noord Korea.
Terug naar China. Ivanovitch denkt dat China de olijftak van Trump moet aanpakken. Is het echter een olijftak die Trump aanbiedt? Ik denk dat Trump inziet dat hij met de ruzies overal in de wereld zijn herverkiezing op het spel zet. In dat kader gaat naar mijn idee alles nu anders worden omdat Trump zo graag wil winnen. Niets olijftak, het is allemaal ingezet met als doel herverkiezing. ALS dat gaat lukken, dan zal China wel merken hoe Trump de volgende vier jaren ruzie kan maken.
Natuurlijk moeten wereldleiders gebruik maken van de ruimte die Trump nu creëert om kans te maken op zijn herverkiezing. Maak echter niet de fout het te zien als olijftak. Het is slechts een wortel aan een stok en touwtje.
De egoïst Trump zal nooit gaan voor een nieuwe wereldorde waarbij China net zo machtig en gelijkwaardig is aan de VS.
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

(Meer analyses op beursbox) Lees de disclaimer hier.

1/7 08:12

AEX  Vrijdag een herstel voor de AEX, dat hiermee op weg lijkt te zijn naar de vorige top rond de 570.

DAX  De DAX heeft de vorige top al bijna bereikt en daarmee lijkt het 'dubbele top' scenario uit de wereld te zijn.

Philips  Wie positie in heeft genomen kan de take profit op 37,45 euro per aandeel leggen.

ING Groep  De take profit zou ik nu op 10,05 leggen. Dat is nog niet veel winst, maar het beeld is er niet beter op geworden.

AkzoNobel  De koers van het aandeel Akzo is nog altijd rond de 82 te vinden. De doorbraak is pas een feit als het aandeel de 84 weet te doorbreken. Dan pas is eventueel een doorbraak tot 92 euro per aandeel mogelijk.

Naar de analyses.
Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Als de geest eenmaal uit de fles is (Tom Lassing)

1/7 08:51

Kan de VS met Iran een "beperkte" oorlog voeren? Kan de VS Iran aanvallen zoals Israël in 1981 Irak aanviel en de enige kerncentrale van Irak platgooide?
Zo'n zelfde kunstje leverde Israël in oktober 2014 toen ineens de nucleaire faciliteit in Parchin (Iran) ontplofte. Nog altijd is officieel onduidelijk of het om een Israëlische aanval ging, of om een ongeluk waarbij vrijwel tegelijkertijd twee ontploffingen in verschillende gebouwen plaatsvonden.
Iran heeft nooit openlijk toegegeven dat het was aangevallen door Israël en heeft officieel ook nooit wraak genomen. Aan de andere kant is Iran nu erg actief in Syrië en heeft het vanaf daar vorig jaar een gruwelijk mislukte aanval op Israël uit proberen te voeren.
Het is oorlog tussen die twee, maar we mogen het officieel niet weten.
Kan de VS ook zo subtiel te werk gaan?
Ik denk het niet.
Naar mijn idee gaat Iran dat niet toestaan.
Een aanval op Iran zal dus de Straat van Hormoez afsluiten. Iran kan niet zo heel veel, maar die zeeweg afsluiten is één van de dingen die ze zeker wel kan.
Niet de VS heeft daar last van, maar Japan, China en Europa hebben daar last van. Trump kan al die landen dus een loer draaien door Iran aan te vallen.
Is dat slim?
Is Trump slim?
Is Trump bekend om zijn strategische inzicht in internationale diplomatie?
Ik vrees dat de VS momenteel geen strategie heeft. Ze doen iets en reageren daarna op de reactie van Iran. Er zit geen groot plan achter. Tenminste... Bij Trump zit er geen groot plan achter. Achter Trump staan een paar mannen die deel uitmaakten van de Bush dynastie en die had het over een nieuwe wereldorde. De mannen achter Trump proberen die Nieuwe Wereldorde agenda nog altijd aan de wereld op te leggen.
De vraag is hoe de zaak gaat lopen als eenmaal een Amerikaanse aanval op Iran heeft plaatsgevonden. Ik vrees dat de geest dan voorlopig niet terug in de fles te krijgen is.

------------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach