Kook jij weleens met wintergroenten? Nee? Zonde! Met wintergroenten zoals winterpeen, pastinaak, spruiten en paddenstoelen kun je heerlijke gerechten op tafel zetten. Wat dacht je van stoofvlees met pompoen? Klinkt goed toch! We helpen je een handje op weg en zetten een aantal heerlijke stoofrecepten met wintergroenten op een rijtje. Eetsmakelijk alvast!
Stoofvlees met rode wijn
Zin om dit weekend te kokkerellen? Maak dan dit heerlijke stoofrecept met riblappen, rode wijn en niet te vergeten de wintergroente wortel. Heerlijk in combinatie met dikke oma frieten en heel veel mayonaise.
Binnenkort iets te vieren of zin in iets makkelijks? Dan is de Meesterhand hapjespan ideaal. De pan bevat ongeveer 60 grill snacks naar keuze en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle snacks in de hapjespan zijn kant en klaar en hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden. Handig toch? De Meesterhand hapjespan is verkrijgbaar vanaf €24,95. Let op! De Meesterhand hapjespan is nog niet in alle buurtwinkels verkrijgbaar. Informeer hiernaar bij jouw buurtwinkel.
Lekker sudderen met wintergroenten
Stoofvlees met pastinaak, peer en champignons
Geen zin in standaard stoofvlees? Maak dan deze versie met pastinaak, peer en champignons. Heerlijk op krokant bladerdeeg met daarnaast een salade van veldsla. Smullen!
Pasteitjes met stoofvlees, spruiten, bier en kruidkoek
Gek op bier en stoofvlees? Dat is dit a dream come true. De pasteitjes in dit recept zijn gevuld met stoofvlees - afgeblust in bier - kruidkoek en spruitjes. Snel de keuken in dus!
Binnenkort te vinden in alle buurtwinkels: het nieuwe Lekker Makkelijk winter magazine! Het magazine staat weer boordevol heerlijke winterse recepten, nieuwtjes over (nieuwe) buurtwinkels en tips voor leuke uitjes deze winter. Nieuwsgierig geworden? Loop dan binnenkort de dichtstbijzijnde buurtwinkel binnen en haal gratis het Lekker Makkelijk magazine.
Dit bericht is verstuurd naar: newsletter@newslettercollector.com Indien je geen nieuwsbrieven van LekkerMakkelijk.nl meer wenst te ontvangen, klik dan hier.