Kom genieten van de smaken
van het Veluwse voorjaar

Lieve gasten,

Wat is het toch genieten als onze gastronomische lunch volledig op ons met groen omringde terras geserveerd kan worden. 🍀

In onze nieuwe menu's proeft u de smaken van het voorjaar terug. Op karkas gegaarde kwartel met koolrabi, Kamper lam met Hollandse asperge, mini knolselderij met kappertjesblad en makreel met snijboon en kropsla. Een greep uit de gerechten die momenteel schitteren in onze menu's, gecombineerd met unieke wijnen die wij rechtstreeks van de wijnboeren importeren.

Maak uw gastronomische verblijf compleet met een bezoek aan het prachtig vernieuwde Paleis Het Loo dat onlangs haar deuren opende. Of huur een elektrische fiets om erop uit te gaan in onze directe groene omgeving. Heeft u ook ons Pinkster arrangement al gezien?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort weer te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en Béla Pálma - Hotel Manager
 
Bekijk beschikbaarheid

Gastronomisch genieten van het Pinksterweekend

Begin uw Pinksterverblijf met een heerlijke afternoon tea in onze hotelbar. Laat u vervolgens meenemen door onze Hotel Manager voor een wandeling in het omliggende Koninklijke bos en geniet daarna van een gastronomisch 5-gangen diner. Met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend als afsluiting.

Op Pinksterzaterdag en op zondag Eerste Pinksterdag serveren wij ook een gastronomische 4-gangen Pinksterlunch in ons restaurant.

Het Pinkster arrangement en de Pinksterlunch zijn nu te reserveren via onze website en uiteraard ook telefonisch.
Pinkster arrangement

Heeft u het prachtig vernieuwde
Paleis het Loo al bezocht?

 
Na een jarenlange renovatie en verbouwing opende Paleis Het Loo vorige maand weer haar deuren. Er is een prachtig nieuw museumgedeelte bij gekomen dat u niet wilt missen.

Met ons Paleis Het Loo arrangement combineert u uw bezoek aan het Paleis met een royale hotelovernachting en gastronomisch diner in ons hotel-restaurant. De Echoput is gelegen in de ‘achtertuin’ van Paleis Het Loo, midden in het Kroondomein, op slechts 5 minuten van de ingang van het Paleis.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven