It's the most wonderful time Wildmenu! |
|
Vol trots presenteren wij graag ons wildmenu voor het komende seizoen. Het menu bestaat uit: Houtduif Gepekeld en in hooi gerookt, gekiemde linzen, ingelegde druiven en een crème van hazelnoot en knolselderij Aardpeer Crème van aardpeer, krokant, gebakken en ingelegde aardpeer, peterselie en schuim van gerookte “Ouwendorperhoeve” schapenkaas Kooi eend In het geheel gegaard, rode en gele biet, vlierbessen, Citrus afrikaantjes en een eigen jus met port en tijm Hertenkalf Gebraad van bout met sukade, crème van pastinaak en gekarameliseerde appels, trompette de la mort en een eigen jus met zoethout Herfst Cremeux van pompoen, geitenyoghurt met mierikswortel, chocolade crumble en roomijs van tamme kastanjes Graag heten wij u van harte welkom in ons restaurant. Klik op onderstaande knop om direct een tafel te reserveren! |
|
|
Laatste kans! Om in te schrijven voor de cursus wild en wildspecialisatie |
|
Heeft u zich altijd al eens willen verdiepen of specialiseren in wild en het bereiden ervan? Schrijf dan nog snel in voor de cursus wild en wildbereiding onder leiding van de wildste kok van Nederland: Theus de Kok! Theus is 42 jaar in trouwe dienst geweest van de Echoput waarvan de meeste jaren als chefkok van het restaurant. Hij denkt dat hij vorig jaar met pensioen is gegaan, maar in werkelijkheid is hij alleen maar meer van zijn kennis aan het overdragen. Bijvoorbeeld in de cursus wild en wildspecialisatie! De cursus bestaat uit 7 lesdagen op woensdag en vinden plaats in de Echoput Kook- en Wijnschool. Schrijf nog snel in om deel te nemen aan de cursus welke aankomende woensdag begint! |
|
|
Ook stellen wij u graag voor aan het nieuwste boek, de debuutroman van Karel's vader Peter Klosse: Een uitgekookte zaak. In het boek raken een beroemde Franse topchef en knappe Amerikaanse Harvard studente betrokken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en zal wellicht uw kijk op eten veranderen! |
|
|
|
| |
|