Kom je ook naar de AllergieBeurs lezer?

4 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Heb jij vragen over jouw overgevoeligheid of wil je kennis maken met de mensen achter AllergiePlatform? Volgende week kun je ons op de AllergieBeurs bezoeken. 
Aan de hand van jouw vragen en onze gesprekken kunnen wij onze blogs, artikelen en overige informatie nog meer aan jouw wensen aanpassen. 

Hieronder lees je hoe je een gratis kaartje kunt bemachtigen, welke lezingen je kunt volgen en natuurlijk over ons leuke beurs extraatje! 

Kom jij ons daar ontmoeten?

AllergieBeurs 2019

Van donderdag 7 t/m zondag 10 februari 2019 organiseren wij weer de AllergieBeurs. Wij staan hier 4 dagen met onze stand om jullie kennis te laten maken met AllergiePlatform en ons streven het leven met allergie makkelijker te maken. Alle dagen hebben wij meerdere lezingen over diverse overgevoeligheden.

Wij zouden het heel leuk vinden je daar te zien en daarom krijg je van ons een gratis kaartje! Dit kaartje is tevens entree voor de Gezondheidsbeurs.

Gratis Ticket Ons lezingenprogramma

Ook dit jaar staat er weer een prachtig programma klaar! 

Zo vertelt Prof. dr. Thomas Rustemeyer duidelijk over Allergie en intolerantie; de verschillen, overeenkomsten en diagnoses. Lene Still zal donderdag en vrijdag vertellen over de stoffen in cosmetica en wat dit met een overgevoelige huid kan doen en Sascha Visser helpt je meer Grip op je buik te krijgen. Ook kun je lezingen van onze eigen Marloes Collins en Marieke van de Pavert volgen.

Wil je het hele programma bekijken zodat je niks interessants hoeft te missen? Dat kan!

Hier vind je ons programma Lekker Leven Box

De verrassing en het cadeautje van de beurs: wij hebben speciaal voor jullie een gluten- en lactosevrije, fructose- en fodmap arme box samengesteld.

Bij aanschaf van een van onze zes zelfzorgprogramma's ontvang je de Lekker Leven Box t.w.v. 70 euro GRATIS! 
Onze zelfzorgprogramma's staan vol met menu's, recepten, boodschappenlijstjes én worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Lees hieronder meer over de zelfzorgprogramma's.

Ik wil ook een Box! Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019