AutoMadness NL
AUTOMADNESS DEN BOSCH - 22/23 JULI - BRABANTHALLEN
Morgen is het alweer tijd voor de eerste dag van AutoMadness Den Bosch! Met op zaterdag Enzo Knol op de catwalk, de McLaren Senna, Luidste Ferrari 812 van Europa, Lowriders op de catwalk, 800PK Twin Turbo Nissan 370Z, Seat Leon Cupra 1M, KTM 1290 RR en nog veel meer! Maar ook 4 originele Fast & Furious auto's: Toyota Supra van Brian, Suki's Honda S2000, Dodge Charger van Dom Toretto en de Volkswagen Jetta van Jesse. De Car Catwalk staat centraal in de Mainstage Hall met een presentatie van de mooiste creaties en optredens van dj's en tal van special guests, tientallen bedrijvenstands, clubstands en nog veel meer. Automadness Den Bosch heeft verschillende pijlers: Classics, Supercars, Tuning, Bikes en nog veel meer.
BESTEL JE TICKETS NU MET €2,50 ONLINE VOORDEEL
Wees slim en bestel jouw tickets online om te profiteren van €2,50 korting. Online bestel je tickets voor €27,50  Aan de deur betaal je €30,-.

Kinderticket 6 t/m 12 jaar: €10,- online i.p.v. €15,- aan de deur.
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang
BESTEL HIER JOUW TICKETS
ENZO KNOL AANWEZIG MET ZIJN LAMBORGHINI URUS ZATERDAG 22 JULI OP DE CATWALK
Enzo Knol is de grootste Nederlandstalige Youtuber van Nederland met meer dan 2,7 miljoen abonnees en zal aanstaande zaterdag 22 juli aanwezig zijn op AutoMadness! Enzo Knol staat bekend om zijn avontuurlijke content en liefde voor auto's. Op deze bijzondere autobeurs zal Enzo Knol niet alleen aanwezig zijn, maar hij brengt ook zijn opvallende Lamborghini mee op de Car Catwalk. Enzo zal zelf op zaterdag aanwezig zijn. Zijn Lamborghini zal het hele weekend te bewonderen zijn.
MEER DAN 300 SHOWCARS IN DE INDOOR HALLEN!
BEKIJK HIER DE LINE-UP PREVIEW
McLaren Senna
Lowrider shows
Suzuki GSXR 1000
GT86 Rocket Bunny
Beleef een unieke race ervaring in de simulatoren van Build4Performance!
Beleef een unieke race experience in een van de race simulatoren van Build4Performance! Ga de strijd aan en probeer een zo snel mogelijke rondetijd te rijden. Je maakt kans op een officiele fles Ferrari F1 Trento Doc en met een upgrade ticket op nog veel meer prijzen. Bestel snel een ticket, want op = op!

Kies voor de regular Sim Experience: €14,95 voor 10 minuten racen in de simulator.
Of ga ook voor Upgrade - Ultimate Sim Experience: €9,95 waarbij je 10 minuten extra rijtijd krijgt en kans maakt op unieke prijzen. Je maakt bij dit evenement kans op een 402CARD of een Gaming Headset dankzij Handelsonderneming Neeskens!
MEER INFO & BESTELLEN
Yamaha YZF-R6
800PK Nissan 370z Nismo
MV Agusta Dragster 800 RR SCS
Nissan Skyline R32 Pandem Widebody kit
Volksrod
Suzuki GSXR 1000
EN NOG VEEL MEER...
BESTEL JE TICKETS
AutoMadness NL
copyright 402 Automotive - www.402automotive.com
Browser versie | Afmelden
Newsletter2023-07-21 17:32:01