Bibliotheek Marienburg

Kom onze verjaardag vieren!

Nieuwsbrief maart 2016

 
img

19-3 Workshop Fresku

Tussen de 16 en 25 jaar en geïnteresseerd in spoken word? Kom naar de gratis workshop met tips van Fresku.
img
lees meer >
img

19-3 Boekenbal voor Lezers

Kom naar het Boekenbal voor Lezers in de Vereeniging. Het thema is Duitsland, onder het motto Was ich noch zu sagen hätte.
img
lees meer >
img

22-3 Lezing 'Een eeuw Bibliotheek Nijmegen'

Ter ere van ons 100-jarig bestaan wordt er een lezing gegeven in De Lindenberg. Voordeel met je Biebpas € 2,- korting.
img
lees meer >
img

24-3 ZUIVERE KOFFIE met 1st of June

ZUIVERE KOFFIE verwelkomt deze keer 1st of June. Liedjes die associaties oproepen met Feist en Nick Cave. Gratis interview en mini concert!
img
lees meer >
img

31-3 Lezing Oekraïne referendum

Meer weten over Oekraïne? In het kader van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne op woensdag 6 april organiseren wij een gratis lezing met Jelle Brandt Corstius.
img
lees meer >
img

8-4 Stoere Mannen, Sterke Verhalen

Deze avond vertelt getalenteerd schrijver en groot muziekliefhebber Nico Dijkshoorn over zijn mooiste leeservaringen, de beste boeken en absolute must-reads.
img
lees meer >
img

Ontmoet onze Ambassadeurs

De afgelopen maanden zijn we overstelpt met enthousiaste en hartverwarmende reacties van maar liefst 100 mensen die onze bibliotheek wilden vertegenwoordigen. Inmiddels zijn ze gekozen, geinterviewd, gefotografeerd en kunnen we ze met trots aan je voorstellen: onze 9 ambassadeurs!
Lees de verhalen op onze feestwebsite.
lees meer >
img

Opening De Biezantijn

Op 12 april wordt er een nieuwe vestiging in Nijmegen West geopend: De Biezantijn. De nieuwe bibliotheek richt zich vooral op nieuwe media.
Tijdens de opening zijn er voor jongeren workshops om apps, games of websites te ontwikkelen. Ouderen kunnen er terecht voor een eerste kennismaking met computers en tablets. Daarnaast kun je er natuurlijk ook 'gewoon' boeken lenen. Je bent van harte welkom om bij de opening van 15.30-17.30u aanwezig te zijn.
img

Wijziging uitleentermijn cd-sprinters

Ook voor de nieuwste cd’s ben je bij de bieb aan het juiste adres. Om deze populaire titels (Sprinters) voor meer leden sneller beschikbaar te maken, gaat de leentermijn van de cd-sprinters per 1 april 2016 naar 1 week. Voor alle overige cd’s blijft de leentermijn van 2 weken gehandhaafd.
lees meer >
img

Jheronimus Bosch - Visioen van een genie

2016 is het Jheronimus Bosch jaar. De unieke overzichtstentoonstelling in het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch, wordt unaniem geprezen door de internationale pers en trekt duizenden bezoekers. Nagenieten? Of alvast inlezen? Dat doe je natuurlijk bij de bieb. Bekijk de geselecteerde titels uit onze collectie maar eens.
lees meer >
.

Klik hier om uw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.