|
|
|
buiten eten! sterk staaltje BBQ-en: 6 toprecepten | Geen zin om veel tijd in de keuken te zijn met dit mooie weer, maar wél zin in lekker eten? Ga barbecueën! Probeer deze heerlijke gerechten: van zelfgemaakte foccacia met chipolataworstjes tot slanke kalkoenspiesen met venkel en tomaat. | |
|
|
|
|
|
beste vrienden BBQ-gerechten & bier: dit zijn onze favoriete smaakcombinaties | Met het juiste biertje erbij is je barbecuefeest helemaal compleet. Maar: er zijn wel honderden soorten bier, hoe kies je de lekkerste bij je BBQ-gerecht? Wij geven je een overzicht! | |
|
|
|
|
winnen! smokey goodness 3 Braai? Barbecueën, maar dan op zijn Zuid-Afrikaans? In zijn nieuwe boek Smokey Goodness 3, ontdekt Jord Althuizen wat de Zuid-Afrikaanse keuken allemaal te bieden heeft op het gebied van barbecueën. Wil jij kans maken op 1 van de 5 exemplaren? Ga dan snel naar de website, vul het formulier in en wie weet sta jij binnenkort bij de bbq voor een gerecht uit Jord’s nieuwste boek! | |
| |
|
|
|
|
video delicious. helpt: zelf smokey BBQ-saus maken | Een heerlijk stuk mals vlees smaakt nóg beter met een flinke lik zelfgemaakte bbq-saus. Voeg wat fruit toe voor een zoete smaak of doe er een scheut whisky in voor een volwassen versie. | |
|
|
|
|
eten aan zee! In dit nummer eten we - van eenvoudig tot chic - aan zee! Daarnaast kookt Donna Hay family-proof, laat delicious.friend Rutger zien hoe je de lekkerste citroencake bakt & kookt Janneke Philippi 10 x simpel & snel! Kortom: een nummer dat je niet wilt missen deze maand! | |
| |
|
|
|
|
favorieten van de redactie zonder goede marinades, geen BBQ: dit zijn de 6 allerlekkerste | Geef kip, vlees, vis én fruit extra smaak met een spannende marinade of rub. Van een pittige tahinmarinade tot een kerrie-sinaasappelrub: we zijn benieuwd of onze 6 favorieten binnenkort ook jóuw favorieten zijn! | |
|
|
|
|
|
tips, tricks & recepten GRATIS download: het grote delicious. BBQ-dossier | Wat is het verschil tussen direct en indirect grillen? Welke houtskool gebruik je? Welke methoden zijn er om te roken? Wij maken je wegwijs in barbecueland met ons handige dossier vol tips, tricks en recepten. | |
|
|
|
|
|
klaar in 15 min. hét toetje voor op de BBQ: Amerikaanse s'mores | Geen Amerikaanse bbq zonder chocolade s’mores. Leuk om die traditie te adopteren. Want: in nog geen 15 minuten heb je een geweldig toetje. | |
|
|
|
|
|
|
|