Geniet al vanaf € 95 van de populairste arrangementen voor in de meivakantie
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
BILDERBERG
Boek nu
Overnachten inclusief ontbijt

Hoera! De dagen worden weer langer en de temperaturen gaan omhoog. De natuur ontvouwt zich kleurrijk en de terrassen stromen langzaam vol. Het voorjaar is de ideale periode om er eens lekker op uit te trekken, bijvoorbeeld tijdens de meivakantie. Boek een overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt en geniet van onvergetelijke luxe tegen een zonnige prijs.

Vanaf €95 per verblijf
met twee personen
Boek nu
Waar gaat u deze meivakantie heen?
Het Bilderberg Arrangement
17 hotels

Overnacht in één van de 17 prachtige Bilderberg hotels! Inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een culinair driegangendiner.
vanaf €149 per verblijf met twee personen
Boek nu
Fietsarrangement
12 hotels | 1 nacht

Ontdek de omgeving van onze hotels per fiets met het Bilderberg Fietsarrangement. Inclusief uitgebreid ontbijt, handige fietsroutes en sap en snack voor onderweg.
vanaf €99 per verblijf met twee personen
Boek nu
Lion King Musical Arrangement
Europa Hotel Scheveningen | 1 nacht

Beleef Disney's musical The Lion King! Verblijf bij het Europa Hotel inclusief overnachting, ontbijt en eersterangskaarten voor de musical.
vanaf €267 per verblijf met twee personen
Boek nu
Ontdek al onze hotels
Vol luxe genieten van het voorjaar bij Bilderberg

Waai uit aan de prachtige kust, ontdek de bruisende steden of ontspan op de bosrijke Veluwe. Bilderberg heeft 17 unieke hotels op prachtige locaties door heel Nederland die garant staan voor een onvergetelijk verblijf.
Ontdek al onze hotels
Meer informatie
Proef de kwaliteit van het Bilderberg ontbijt

Wanneer u uitgerust wakker wordt in één van onze prachtige hotels schuift u aan bij het beroemde Bilderberg Ontbijt. U start de nieuwe dag met de geur van versgebakken ambachtelijk brood en kunt kiezen uit verse sappen, diverse kazen en vleesbeleg.
Meer informatie
Volg ons opFTinY