|
|
|
Vanavond bakken! 5x zoet: koninklijk verrukkelijk | Niets leuker dan royaal uitdelen op 27 april. Onze receptschrijvers garanderen je het allerlekkerste oranje zoet: delicious. merinquetaart met sinaasappelcrème, oranje kruidkoek of Maastrichtse misérable? Vanavond je oven aan betekent morgen samen snoepen. | |
|
|
|
|
|
VIDEO: Volg de Maastrichtse aspergeteler Raymond Alles wat je altijd al wilde weten over asperges | Het aspergeseizoen is nu en duurt maar kort, dus kook er nu lekker veel mee! Hollandse witte asperges zijn geroosterd verrukkelijk in salades, maar ook in soep, pasta en puur als luxe groente. Lees hier alles over het witte goud. | |
|
|
|
|
volgende week in de winkel: vive la france We bekijken komende maand de Franse keuken van A tot Z! Zo opent Janneke Philippi haar brasserie en kookt 10 x simpel & snel, het lekkerste zoet komt versgebakken uit onze petite pâtisserie en Merijn ontdekt tout au beurre! Maar ook de columns van onze eigen Yvette van Boven en Joris Bijdendijk ontbreken niet, we bereiden 6x asperges verrassend anders en het delicious.foodteam geeft kookles in Be a better cook! delicous.magazine nummer 5 ligt vanaf donderdag 2 mei in de winkel! | |
| |
|
|
|
|
Oranje boven, oranje boven! Gin for a king | Weer of geen weer, eind april is het sowieso tijd voor Gin for a king! Zo mag je deze koninklijke cocktail met recht noemen. Van onze cocktailkoningin Tess Posthumus, uiteraard met een delicious.twist: een vleugje oranjebloesemwater. | |
|
|
|
|
|
bbq, sorbet & empanada's Dit eten Willem-Alexander & Máxima het liefst | Morgen is het koningsdag! En al zit 't weer niet overal mee, ook binnen is oranje zoet en 's avonds een captain's dinner met pittige eieren heel lekker. Maar: wat eten onze koning & koningin eigenlijk zélf het liefst? | |
|
|
|
|
|
Vind je dit een leuke nieuwsbrief? | Ja | | | Nee |
|
|
|
|