Check de kookvideo en profiteer ook van ronde prijzen
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Poiesz Wat Maak Je Menu: Noorder Kerstrollade

Noorderkerstrollade
Heb jij nog wat inspiratie nodig voor het kerstdiner? Bereid deze heerlijke Noorder kerstrollade. Varkensrollade met stoofperen, spruitjes met Friese droge worst en in Noorderkracht bier gestoofde rode uien. Kom vrijdag of zaterdag langs om te (voor)proeven, of bekijk het filmpje en probeer het alvast uit.

Magere varkensrollade
500 gram

Noorderkracht bier
tray van 4 flesjes à 30 cl

Alle aanbiedingen >

Genieten van de producten van Hero? Maak bij Poiesz kans op één van de 15 Hero pakketten t.w.v. 40 euro! De producten van Hero zijn het beste bewijs van passie voor fruit. Lees snel hoe u kans maakt met de Hero aanbieding van deze week.

Zo wint u >

Kerstpakketten bestellen bij Poiesz is simpel. Bekijk daarom nu onze kerstpakketten en bestel het gemakkelijk op onze website.

Meer informatie en bestellen >

De belangrijkste messen voor een echte ‘chef’. Zeer veelzijdig. Voor hakken, snijden en precisie snijden. Van vlees tot kruiden. Van groenten tot noten. Voor het fijnere snijwerk is het kleine koksmes ideaal.

Spaar deze week extra snel bij deze aanbiedingen: 

Remia bakken en braden vloeibaar
alle soorten
2 flacons à 400 ml naar keuze
 

Remia feest- of speciaalsaus of Yildriz knoflook- of shoarmasaus 
diverse soorten
2 flessen/flacons à 250-300 ml naar keuze

Naar alle aanbiedingen met een extra sticker >

Houden uw kids van kleuren? Haal dan het knutselvel op bij uw Poiesz en lever de geknutselde en ingekleurde lantaarn uiterlijk zaterdag 23 december a.s. in. Hiermee doen ze mee met de Kerst kleurwedstrijd. Natuurlijk maken ze kans op mooie prijzen! 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.