Laden...

Koopjedeal: 'Ontzettend blij en opgelucht na overname'

  • Html
  • Tekst
Thuisbezorgd wil verdienmodel aanpassen | Bookaroo gaat door: 10.000 verkochte boeken 18 juli 2019
Online versie
Koopjedeal: 'Ontzettend blij en opgelucht na overname'
[Nieuws] Online beddenverkoper Dekbed-Discounter.nl neemt de vorige week failliet verklaarde aanbiedingensite Koopjedeal.nl over. Die laatste gaat verder onder zijn eigen naam
Thuisbezorgd wil verdienmodel aanpassen
[Nieuws] Thuisbezorgd gaat restaurants tegen elkaar laten opbieden om hoger in de ranking te komen. De restauranteigenaren kunnen vijftig cent tot negen euro per order betalen.
Aegon laat merkoverweging groeien met hulp van SCHAAL+
[Advertorial] Financieel dienstverlener Aegon kiest bewust voor een positionering als maatschappelijk betrokken organisatie. De klant wil grip hebben op zijn geldzaken en als toegankelijke professional helpt Aegon ze daarbij. Bijvoorbeeld met het 'Goed met Geld-programma', waarin leuke en leerzame verhalen en video's mensen bewust maken van hoe ze hun geldzaken optimaal kunnen regelen
Bookaroo gaat door: 10.000 verkochte boeken
[Nieuws] Bookaroo heeft binnen twee weken na de lancering meer dan 10.000 boeken verkocht. Dit aantal was voor de initiatiefnemers een voorwaarde om door te gaan met de verkoopsite.
Amazon: Prime Day succesvoller dan Black Friday en Cyber Monday samen
[Nieuws] Meer dan 175 miljoen producten werden maandag en dinsdag tijdens Prime Day door Amazon verkocht aan Prime-leden. De e-tailer spreekt van de meest succesvolle Prime Day ooit.
Van zero to millions. Wat is het succesverhaal van het Zweedse online fashion woonwarenhuis Chiquell
[Advertorial] In Nederland niet heel bekend, in de US en veel Europese landen wel, het succesvolle Zweedse online fashion woonwarenhuis Chiquelle. Chiquelle.com is een van de snelst groeiende online fashion retailers van Europa. Actief in meer dan 20 landen wereldwijd. Pouya Boland is de CEO van Chiquelle en veelgevraagd spreker. Leer op 19 september van zijn ervaringen over o.a. succesverhaal Chiquelle!
Bynco gaat ex-leaseauto’s van Arval aanbieden
[Nieuws] Arval gaat auto's die uit de lease komen ook verkopen op autoverkoopplatform Bynco. De leasemaatschappij heeft een wagenpark van ruim 40.000 leaseauto's.
Geloof jij in marketplaces?
[Advertorial] Terwijl veel retailers en merken ervaring opdoen met marketplaces en platform only verkopers in opkomst zijn, kent de markt ook voorbeelden van bedrijven die hun producten alleen verkopen binnen hun eigen kanalen. Of niet meer. In een strak geleide paneldiscussie gaan verschillende online verkopers in op hun motieven. Struggle jij met de vraag wat te doen met marketplaces? Zorg dat je erbij bent!
'Consumenten haken af bij incomplete online productinformatie'
[Nieuws] Als in een webshop nauwelijks of onjuiste productinformatie is te vinden, dan is dat vergelijkbaar met een product niet op voorraad hebben. Dat zegt GS1, uitgever van EAN codes.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019