Koopzondag en Santa Claus Run
Koopzondag 18 december

Aanstaande zondag 18 december zijn bijna alle winkels in Ackershof open van 12.00 tot 17.00 uur. Albert Heijn is zoals elke zondag zelfs tot 18.00 uur open. Voor de horeca en de zonnestudio Blue Sun gelden andere openingstijden. Blue Sun is met een toegangsbadge zelfs 24 uur per dag open. Kerstvrouw Kim maakt van 12:00 tot 16:00 uur leuke ballonfiguren voor de kinderen en de Brassbells bestaande uit twee trompettisten en twee saxofonisten zorgen voor sfeervolle Kerstmuziek.

 



Santa Claus Run

Op zondag 18 december 2016 gaan het kerstgevoel, het goede doel en een geweldige middag met familie, vrienden en kennissen hand in hand!

Op deze dag zullen straten in en om het centrum van Pijnacker, in navolging van steden als Milaan, Londen, Sydney en inmiddels tientallen dorpen en steden in Nederland, rood kleuren.

Honderden Kerstmannen en -vrouwen zullen een eenvoudig parcours van 3 kilometer afleggen. Sommigen zullen dit (hard)lopend afleggen, anderen wandelend met hond, met kinderwagen, sommigen in een rolstoel of op de step…  Maar in ieder geval zal iedereen hetzelfde rode kerstpak dragen.

De start is om 15.00 uur op het Raadhuisplein. Er wordt gelopen voor twee goede doelen te weten de Nierstichting en het Huis van Rie in Nootdorp. U finisht ook op het Raadhuisplein.

 



Fijne Kerstdagen

Alle ondernemers in Winkelcentrum Ackershof willen u danken voor de klandizie in het jaar dat al weer bijna achter ons ligt. Wij wensen u hele fijne Kerstdagen toe en een Gelukkig Nieuwjaar. Ook volgend jaar zijn er al weer heel veel leuke acties en evenementen gepland. We gaan er met z'n allen voor om van Pijnacker een bruisend centrum te maken.

 

 

 



Volg Winkelcentrum Ackershof Pijnacker
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laaste nieuws van Ackershof Pijnacker? Bezoek dan www.winkelcentrumackershof.nl of volg ons op Twitter en/of Facebook. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wilt u deze niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Copyright 2016 Winkelcentrum Ackershof