Coole tips voor een hete zomer!
Roompot Vakanties logo

Coole tips voor een hete zomer!
Bekijk de webversie.

Hey vriendje,

Wat is het warm hè? Gelukkig is er genoeg verkoeling op de Roompot parken. Lekker zwemmen in het zwembad of in de zee bijvoorbeeld. En wat denk je van een tof waterspel? Lees hier hoe je dat aanpakt en nog meer zomers Koosnieuws!
Wist je dat ...
Wist je dat …
… er op alle Roompot Parken nu een nieuw Koosijsje is? Deze superlekkere ijsjes zijn gemaakt van wel 4 verschillende fruitsoorten en er zit zelfs een beetje wortel in, mjammie! Heb jij ‘m al geprobeerd?
Meer info
Het mooiste zandkasteel
Het mooiste zandkasteel
Wat kunnen jullie mooie zandkastelen maken zeg! Het was moeilijk kiezen, maar één kunstwerk sprong eruit. Wil je weten wie het zandkasteel op het strand van Renesse heeft gemaakt? Kijk snel verder.
Meer info
Knutselen: een blij eitje!
Knutselen: een blij bijtje!
De bijtjes zoemen rond je oren met dit warme weer. Gelukkig doet dit geknutselde bijtje helemaal niets, dus hang ‘m gerust op, buiten aan de parasol bijvoorbeeld! Ik leg je uit hoe je dit blije bijtje maakt.
 
Meer info
Flessenvoetbal
Flessenvoetbal
Voetballen in deze hitte? Ja natuurlijk! Want het wordt extra leuk met wat flessen gevuld met water. Wie krijgt het eerste natte voeten denk je?! Bekijk hier mijn uitleg en speel het vandaag nog met je vriendjes!
Meer info
Dans mee op Ritmo Vuelto
Dans mee op Ritmo Vuelto
Omdat de zon maar blijft schijnen heb ik deze zomerhit uitgekozen! Het is echt swingen op de zomerse klanken van ‘Ritmo Vuelto’. Doen jullie mee?
Bekijk het filmpje
www.kooskonijn.nl
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL