Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Wegens succes verlengd!
DIRECT €250 ONLINE KORTING*

Wegens groot succes verlengen wij onze kortingsactie op alle complete pakketreizen. Heb jij jouw vakantieplannen voor aankomende zomer al in gedachten? Boek t/m 16 februari jouw droomreis en ontvang direct €250 korting als je online boekt*!
Bekijk reisaanbod
Aanbevolen reizen door onze reizigers
DIRECT €250 KORTING
Droomreis West-Canada

Droom je van een geweldige autovakantie in Canada die in het teken staat van de overweldigende natuurparken, wilde dieren en gezellige steden? Dit is de reis die je altijd al wilde maken! Je reis begint of eindigt in Calgary of vancouver en brengt je langs alle hoogtepunten van West-Canada!

Bekijk deze reis
DIRECT €250 ONLINE KORTING
Droomreis Gouden Staten

Deze fantastische autorondreis door het Zuidwesten van Amerika brengt je langs alle hoogtepunten. Je bezoekt nationale parken als Grand Canyon en Yosemite en ziet steden als Las Vegas en San Francisco. Maar ook minder bekende 'pareltjes' als Sedona en Tucson liggen op de route. Kortom, 23 reisdagen volop plezier!

Bekijk deze reis
DIRECT €250 ONLINE KORTING
Droomreis IJsland

IJsland is een bijzonder land met ongekende mogelijkheden op het gebied van natuurreizen. Met deze complete rondreis zie jij alle hoogtepunten van het land. Gletsjers, watervallen, vulkanen en zwarte stranden; alles komt aan bod! 

Bekijk deze reis
DIRECT €250 ONLINE KORTING
Panda China Discovery
Wil jij een reuzenpanda in het echt zien? Het kan tijdens deze reis naar China! Deze complete rondreis, inclusief privé gids, start in Beijing en brengt je via Xi'an naar Chengdu en vervolgens naar de prachtige stad Shanghai. Een reis vol geschiedenis, cultuur, moderniteit en natuur!
Bekijk deze reis
DIRECT €250 ONLINE KORTING
Highlights van Japan
Ga samen met een privé gids op pad en bezoek de mooiste steden van Japan. Met het openbaar vervoer reis je van Tokio naar Hakone, door naar Kioto en via Hiroshima en Miyajima eindig je de reis in Osaka. De verschillende steden zorgen voor afwisseling tussen historie, moderniteit en natuur. Ga op ontdekking in het nog redelijk onontdekte Japan!
Bekijk deze reis
*Actievoorwaarden
○ Alleen geldig bij online boekingen gemaakt vanaf 2 februari 2020 t/m 16 februari 2020. 
○ Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt vanaf 2 februari 2020. Reeds gemaakte boekingen komen niet in aanmerking.
○ Alleen geldig bij complete autorondreizen/pakketreizen in Amerika, Canada en IJsland.
○ Alleen geldig bij complete reizen met reisleiding Japan en China.
○ De totale online korting is €250,-. (inclusief reguliere online korting t.w.v € 50,-).
○ Niet geldig bij aangepaste (maatwerk) offertes of offertes met aanpassingen.
○ Onder voorbehoud van wijzigingen.
○ Korting is direct zichtbaar in het online offerte traject. Staat er geen 'Zomer Korting', dan is de betreffende reis uitgesloten. 
Lees meer
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2020 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit
logo-top
De Amerika & Canada specialist