Tips om nog meer van kunst te genieten
Word vriend van Stichting Kunstweek en krijg

een grafisch kunstwerk cadeau
 
t.w.v. € 125!
Alleen met uw hulp als Vriend kan Stichting Kunstweek kunstenaars helpen. Word nu ook Vriend en krijg een uniek en gelimiteerd kunstwerk van Anneke Hansum cadeau ter waarde van € 125,-.

LET OP: de oplage is slechts 20 stuks!!

Stichting Kunstweek stelt zich tot doel om beeldende kunst en beeldend kunstenaars in Nederland te promoten. Dit doet de Stichting al ruim 20 jaar met heel veel verschillende activiteiten.
Stichting Kunstweek is een ANBI wat betekent dat giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootsbelasting. 
Grafisch kunstwerk t.w.v. € 125,- cadeau*
U bent al Vriend voor slechts € 70,- per jaar. Vrienden zijn onmisbaar en worden daarom jaarlijks verwend met leuke cadeaus, voordelen en aanbiedingen.

U krijgt als welkomstgeschenk nu een grafisch kunstwerk cadeau ter waarde van € 125,-. Kunstenares Anneke Hansum (winnaar Dutch Graphic Art Award 2022) heeft van haar werk 'LHBT' speciaal voor Stichting Kunstweek een gelimiteerde oplage van 20 stuks gemaakt.

Voor dit bijzondere kunstwerk zijn maar liefst vier verschillende technieken gebruikt en elk werk is door Anneke genummerd en gesigneerd.
Word nu Vriend van Stichting Kunstweek
* Zolang de voorraad strekt. De oplage bestaat uit slechts 20 exemplaren.
Annemiki Bok
www.annemikibok.nl
Met liefde voor de verf geeft Annemiki Bok kleur aan de emotie. Het heeft raakvlakken met het impressionisme, maar ook met de grote vlakken van Mark Rothko. “Mijn werk kent verdieping, een innerlijke kracht waar ik geen woorden voor heb, maar die ik wel zie en voel.”
Ilona Bal (BA in design) is een Rotterdamse kunstenares.
Zij studeerde in 2011 af aan de Willem de Kooning academie. De semi abstracte kunstwerken van Ilona kenmerken zich door landschappen en natuurlijke objecten in levendige kleuren. De schilderijen nodigen uit om weer even weg te dromen naar je favoriete (vakantie)plekjes

Wim Kannekens, Amsterdam, geboren in West-Brabant (1955). Begon zijn carrière als danser/choreograaf. Om fysieke reden moest hij stoppen. Waarna hij zich volledig op het schilderen concentreerde. Wim is autodidact. Het onderliggende thema van zijn werk is emotionele beschadiging. De kunstenaar streeft ernaar om de mens te laten zien in zijn kwetsbaarheid.

"Als kunstenaar boeit het landschap mij het meest. Mijn gevoel bij het schilderen gaat uit naar wat er uitspringt qua elementen in de natuur, zoals bomen bij dit schilderij." Het werk hierboven (oliefverf op linnen uit 2022) heet 'De herfst komt eraan' en meet 80 x 100 cm. 

Ontdek de kunst van de Leipziger Schule!
Neo Rauch, Rosa Loy en Werner Tübke: de Leipziger Hochschule für Grafik und Buchkunst heeft grote kunstenaars voortgebracht. Waar kun je hun kunst beter bewonderen dan in Leipzig! SRC Reizen neemt je mee op een 4-daagse kunstreis naar deze voormalige DDR-stad. Hier ontdek je in Museum der bildenden Künste en in Galerie Schwind de drie generaties van de Leipziger Schule! Ook bezoek je het galeriecomplex die Spinnerei waar de ateliers van deze kunstenaars zijn. Als toegift bewonder je op de terugreis het grootse panorama van Werner Tübke in Bad Frankenhaus. Deze kunstreis mag je niet missen!
Ga mee met SRC Reizen!
Het Zeeuwse Licht
Masterclasses in 2023
In Domburg kunt u bij ‘Het Zeeuwse Licht’ 2- of 3- daagse Masterclasses Kunstschilderen volgen op het strand of in de duinen. 

‘Het Zeeuwse Licht’ werkt volgens een eigen lesmethode. Stapsgewijs wordt u bijgebracht hoe u ‘alla prima’ een impressionistische schilderij opbouwt waarna u in staat bent uw stijl en handschrift er aan toe te voegen. Elk dagdeel een demonstratie door Hans Versfelt en zo heeft u praktijk- en theorieles in één. Op de site staan alle data van de Masterclasses 2023.
Bekijk het programma
 U ontvangt deze e-mail als abonnee op Kunst Flits, omdat u eerder belangstelling heeft getoond voor een bezoek aan een van onze kunstbeurzen, door het aanvragen van een (gratis) toegangskaart of het invullen van een bezoekersenquête.

U bereikt ons via:
hallo@dekunstcollegas.nl
Postadres: Oeverkruid 13 | 4941 VV Raamsdonksveer

Wilt u uw voorkeuren veranderen?
U kunt hier uw gegevens 
updaten of uitschrijven voor Kunst Flits.