Kun je tellen?

8 maanden geleden


Text only:

Ga dan lekker in je tuin zitten, en tel mee!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Beste Dierenliefhebber,
Doe jij al mee met onze tuintelling 'Van kroeg tot kraamkamer'? Deze loopt nog tot 13 mei!
Via www.tuintelling.nl/kraamkamer kun je jouw tuin of balkon registeren en vervolgens direct aan de slag. Af en toe een blik werpen is voldoende, maar je kunt er natuurlijk ook uitgebreid voor gaan zitten. Laat je verrassen door de dieren die jouw tuin bezoeken en wat ze er komen doen!
Kroeg, hotel of kraamkamer
Brengen de dieren in jouw tuin alleen een kort bezoekje, of komen ze ook om te snacken? Misschien zoeken ze wel een plekje voor de nacht of bouwen ze zelfs een nestje? Kortom: is jouw tuin of balkon een kroeg, hotel of kraamkamer?
Houd je telefoon, tablet of laptop in de aanslag zodat je direct de meestvoorkomende diersoorten en hun gedrag kunt invoeren. Je kunt hier natuurlijk ook eerst een kladblaadje voor gebruiken. Of je nu vijf hoog woont of op een bosrijk landgoed: iedereen kan meedoen.
Waardevolle informatie
Met de verzamelde gegevens krijgt de Dierenbescherming een beter beeld wat bepaalde diersoorten zoal komen doen in de tuinen van Nederland. En hopelijk stimuleert de telling mensen om hun tuin (nog) diervriendelijker in te richten.
Kans op gratis tuinadvies
Met deelname help je niet alleen de Dierenbescherming, en eerlijk is eerlijk: jezelf (het is echt een wonder om te zien wat er allemaal in je eigen tuin gebeurt!). Door mee te doen, maak je ook nog eens kans op een gratis tuinadvies. Een tuinadviseur komt dan speciaal bij jou op bezoek om tips te geven hoe je jouw tuin of balkon kunt omtoveren in een diervriendelijk paradijsje.

Doe mee


› 

Liever geen Dierenm@il meer ontvangen? Klik dan hier

Dierenbescherming.nl

Categorieën: Dieren | Toebehoren Vissen | Visserij Paarden | Benodigdheden Katten Honden Knaagdieren
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019