Nieuwsbrief Teylers Museum, 08-12-2016

Onvergetelijke cadeaus

Geef kunst cadeau

Het mooiste cadeau is een persoonlijk cadeau. Iets dat zorgvuldig en speciaal voor jou is uitgezocht. In onze webshop vind je zulke pareltjes voor maar €19,95. Wat dacht je van een reproductie van de beroemde flamingo van Audubon? Of een kleurrijke botanische tekening van Merian? De werken worden geleverd met een handgemaakt passe-partout.

Ben je op zoek naar iets extra bijzonders? Normaal gesproken is vriendschap is niet te koop, maar Teylers Museum maakt een uitzondering. Je kunt namelijk niet alleen zelf Vrienden worden met het museum, maar ook Vriendschap cadeau doen. Als Vriend heb je een streepje voor en kom je nog meer te weten over Teylers schatkamers. Een ideaal cadeau voor nieuwsgierige mensen!

Kerstmarkt

Op 10 en 11 december is er een Kerstmarkt in Haarlem! Eén van de grootste van het land. De stad staat zaterdag en zondag vol met gezellige kraampjes. Nu het museum in kerstsferen gehuld is, is de markt ideaal te combineren met een bezoek aan het museum.

Tweede Kerstdag geopend

Zin in verwondering en verdieping met de kerst? Kom dan Tweede Kerstdag naar Teylers Museum. De schilderijen van Jan Weissenbruch zijn nog maar heel even te zien. Net als de prachtige 16de-eeuwse tekeningen in het Prentenkabinet die door NRC met vier sterren werd beloond.