Bekijk hier de webversie.
 

arrow.jpg   Lastminutes
arrow.jpg   Arrangementen
arrow.jpg   Uitschrijven

   
 
 

Kunstmaand Ameland

 
 
 

Nog precies een week en dan start de Kunstmaand op Ameland! De hele maand november kun je dan genieten van allerlei soorten kunst. En wat is er een diversiteit! Niet alleen de werken zijn divers, ook de locaties zijn verschillend. Zo vind je kunst in kerken, musea, galeries en hotels, maar ook buiten in de natuur. 's Avonds kun je genieten van films, muziek en lezingen.
Neem je vrienden en familie mee of ga er lekker alleen op uit. Je kunt voor een dag de Kunstmaand bezoeken, maar wil je echt alles zien, zorg dan dat je meerdere dagen op het eiland bent. Lees hieronder meer over wat de Kunstmaand allemaal te bieden heeft.

 
 
 

Kunst

 

Nieuwsgierig welke werken je allemaal kunt verwachten? Dat is natuurlijk waar het om gaat tijdens deze maand. We hebben de soorten werk voor je op een rij gezet. Zo kun je goed voorbereid aan de Kunstmaand beginnen!

 
 

Bekijk de kunstwerken

 

 

 

Kunstmaandarrangement

 

Maak het jezelf gemakkelijk en boek één van de kunstmaandarrangementen. De verschillende arrangementen bieden net dat beetje extra, zodat je minder zelf hoeft te regelen en volop kunt genieten van het eiland en kunst!

 
 

Bekijk ze hier

 

 

 

Dagarrangement

 

Heb je binnenkort een dag vrij, dan kun je natuurlijk ook voor één dag komen genieten van het eiland en de Kunstmaand. Het Kunstmaand Dagarrangement biedt je een totaalpakket van alles wat je die dag nodig hebt.
Tip: neem gezellig iemand mee!

 
 

Bekijk het dagarrangement

 

 

 

ProefRoute Ameland

 

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer meedoen met de Proefroute. Met de Proefroute maak je zelf een tour langs 10 gerenommeerde Amelander restaurants en geniet je van fijne hapjes, gemaakt van (h)eerlijke Amelander producten en een bijpassend glas wijn.
Tickets zijn er al vanaf € 22,50 p.p.

 
 

Meer informatie

 

 

 

Rondleidingen

 

Ben je tijdens de Kunstmaand op Ameland, dan is het ook mogelijk om met beeldend kunstenaar Anton Dona een wandeling, fietstocht of bustocht langs verschillende kunstlocaties te maken. Hij zal vertellen over de dorpen en de kunstwerken op deze locaties.

 
 

Bekijk de rondleidingen

 

 

 

Lastminute

 

Nog niks gereserveerd voor de maand november? Ook dat is geen probleem want voor de Kunstmaand zijn er diverse lastminutes te boeken.
Dus: graag tot ziens op Ameland!

 
 

Bekijk lastminutes

 

 

 

Avondprogramma

 

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd avondprogramma tijdens de Kunstmaand in november. Geniet tijdens de avonden van muziek, lezingen en films. Wees er wel snel bij want de avondvoorstellingen zijn gauw uitverkocht.

 
 

Bekijk het avondprogramma