Kunt u op een ander moment terugbellen? - Food for Thought oktober 2012

5 jaren geleden


Text only:

Klik hier om deze email in de browser te lezen
 
   
Kunt u op een ander moment terugbellen?
 
Wat is gastvrijheid verlenen toch een ongelooflijk ingewikkeld vak! En wat wordt het dagelijks enorm onderschat. Een voortreffelijke gastheer of gastvrouw zijn is echt razend moeilijk. Ook omdat het 365 dagen per jaar waargemaakt moet worden. Groot respect voor al degenen die het dagelijks lukt om hun gasten een warm welkom te bieden. Ik heb recent echter weer een paar staaltjes van gastvrijheid meegemaakt...
 
Lees hier de volledige column van Hans van Spronsen, geschreven voor Hospitality Management.
 
 
   
Tijd van de lijstjes
Vorige week is de Lekker 2013 gelanceerd, gisteravond is de Gault Millau 2013 gepresenteerd en 26 november wordt de Michelin gids Nederland 2013 uitgebracht. Het wordt weer duidelijk wie zich (opnieuw) mag scharen onder de culinaire top van Nederland. Bekijk hier het overzicht met de resultaten van de Gault Millau 2013 (vanaf 17 punten en hoger), Lekker 2013 en de sterren van 2012. Blijf ons volgen voor de nieuwste ontwikkelingen.
 
 
 
   
Hoe worden McDonald's frietjes gemaakt?
McDonald's Canada heeft als vervolg op een eerder filmpje, weer verschillende vragen van consumenten beantwoord. Waar ze voorheen ingingen op de advertenties van de hamburgers, komen nu de frietjes aan bod. Bekijk dit filmpje om erachter te komen hoe de frietjes worden gemaakt; van aardappel tot het toevoegen van zout over de frietjes. Een mooi voorbeeld van transparantie binnen een bedrijf.
Kijk op Horecatrends voor meer inspiratie! Of 'Like' ons op Facebook.
 
Van Spronsen & Partners horeca-advies            www.spronsen.com           071-5418867
Gegevens wijzigen / Uitschrijven
Powered door YMLP

Salaris-spronsen.nl/

Categorieën: Overige | Diversen
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018