9 januari 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
KvK registreert bijna vijftigduizend starters in vijf jaar
[Nieuws] In de afgelopen vijf jaar zijn bijna vijttigduizend bedrijven gestart met ‘detailhandel via internet’. Dat is meer dan het huidige aantal ondernemers.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ikea in zee met Thuisbezorgd.nl
[Nieuws] Ikea levert per vandaag eten en drinken van zijn menukaart aan consumenten in Groningen. De Zweedse retailers start een pilot met Thuisbezorgd.nl.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuwe distributiecentra DHG toegespitst op e-commerce
[Advertorial] DHG is volgens de laatste ranglijsten (propertyNL) de grootste ontwikkelaar van logistiek vastgoed in Nederland. Dat onderstreept het bedrijf met de ontwikkeling van 750.000 vierkante meter aan SMARTLOGS door heel Nederland. Deze kwalitatief hoogwaardige distributiecentra zijn bij uitstek geschikt voor e-commercebedrijven.
image
image
Voormalig Athleteshop-directeur verder met nieuwe webshop
[Nieuws] Ringer Solinger, voormalig managing director van Athleteshop en jongere broer van Yuri Solinger, heeft webwinkel Xolt overgenomen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Amazon bezorgt nu ook in garages
[Nieuws] Sinds eind 2017 levert Amazon bestellingen bij Prime-leden in huis met Amazon Key. Het miljardenbedrijf kondigt enkele nieuwe features aan voor Amazon Key, waaronder levering in garages.
twitter facebook linkedin
lees verder
Download gratis: 'DAM for the modern marketer'
[Advertorial] Vraag je je weleens af: "Wat kan DAM voor mij betekenen?" Om die vraag te beantwoorden hebben we de 'use case' voor 10 verschillende marketingfuncties uitgeschreven. Kom erachter hoe je digitale content beter kunt produceren, beheren en delen. De sleutel is om het hele team op dezelfde gecentraliseerde tool te laten samenwerken, op hun eigen, unieke manier.
image
image
Slimme reviews over slimme horloges
[Case] Fossil Group haalt steeds meer omzet uit de verkoop van ‘fashion smartwatches’. Gebruikersbeoordelingen helpen consumenten bij de aankoop van zo’n modieus slim horloge.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuwe ceo voor payment service provider PAY.
[Nieuws] Payment service provider PAY. heeft de Belg Marc Dumortier benoemd tot ceo. Dumortier volgt Olaf Kok op, die PAY. zeven jaar geleden oprichtte en sindsdien aan het roer stond.
twitter facebook linkedin
lees verder
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[Advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.