3 januari 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Kwakkelend JD.com voorlopig toch niet naar Europa
[Nieuws] JD.com onthulde afgelopen zomer grootse plannen voor de Europese markt: na flinke waardedalingen op de beurs moet het die voornemens voorlopig inslikken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Vijftig extra bezorglocaties Jumbo in 2019
[Nieuws] Ondanks dat supermarkt Jumbo experimenteert met bezorging vanuit hubs, blijft ook het aantal (winkel)locaties waar vanuit wordt bezorgd toenemen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Verdient jouw organisatie in 2019 een Shopping Award?
[Advertorial] Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkelier of een omnichannel retailer? En wil jij inzicht in jouw prestaties en/of waardering vanuit consumenten? Doe dan mee aan de Shopping Awards, de meest prestigieuze (web)winkel award van Nederland. Zowel grote als kleine (web)winkels kunnen zich inschrijven. Vele omnichannel retailers en webwinkeliers gingen je voor!
image
image
EBay in de bres voor ontevreden verkopers
[Nieuws] EBay is voornemens om zijn verkopers in het nieuwe jaar beter te beschermen. De marktplaats kondigt aan nieuwe maatregelen te treffen die hiervoor moeten zorgen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deliveroo bezorgt in Brusselse hotelkamers
[Nieuws] Maaltijdbezorger Deliveroo gaat in de Belgische hoofdstad Brussel maaltijden bij hotelgasten afleveren. Het bedrijf is hiervoor de nieuwe dienst ‘Deliveroom’ gestart.
twitter facebook linkedin
lees verder
Alles over e-commerce Nederland!
[Advertorial] Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? De Twinkle100 biedt jou een totaaloverzicht van de grootste online verkopers van Nederland!
image
image
Plus: 'E-commerce drijft omzetgroei'
[Nieuws] De omzet uit online orders bij Plus in 2018 is gestegen met veertig procent ten opzichte van het jaar ervoor, blijkt uit jaarcijfers van de supermarkt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Pets Place plukt vruchten van digitale koers
[Interview] Ard Malenstein, managing director van Pets Place, omschrijft zichzelf als een online believer. Afgelopen jaar verviervoudigde de e-commerce omzet.
twitter facebook linkedin
lees verder
De stappen voor data gedreven klantbeleving
[Advertorial] Tijdens Data Driven Commerce 2019 doorlopen we de stappen van data gedreven klantbeleving met sprekers van o.a. Miss Etam, Google en Centraal Beheer. We nemen de huidige situatie als startpunt, rijken tools aan om jouw data te analyseren en slaan hiermee een brug tussen marketing en techniek, waarbij techniek nog beter ingezet wordt voor het creëren van de ultieme klantbeleving.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.