Een overzicht van alle nieuwe hotspots, evenementen en nieuwtjes in Haarlem en omstreken!
View this email in your browser

LA MARU: KOFFIEZAAK EN BAKKERIJ IN DE KONINGSTRAAT

Op nummer 36 zit sinds kort een prachtige, minimalistische nieuwe zaak: La Maru. Aan de rechterkant vind je het café, waar de barista’s de heerlijkste koffie voor je maken. Aan de linkerkant zit de bakker, waar je verse, authentieke zuurdesembroden (en meer!) kunt kopen. 
LEES MEER >

TI BISOU: CRÊPERIE EN BOUTIQUE IN DE KORTE HOUTSTRAAT

Het kleine, doch uitnodigende terras staat schilderachtig tegen de bloemrijke Vijfhoekse gevels. Het doet familiair aan, je krijgt direct een soort thuisgevoel. Dit is waar de naam van de crêperie en winkel tevens haar oorsprong vindt. ‘Bisou’ betekent ‘kus’ en ‘ti’ is Bretons voor ‘thuis’. Tijd voor koffie en crêpes!
LEES MEER >

STYGR: UNIEKE, HANDGEMAAKTE BOMBERJACKS UIT HAARLEM

Twee creatieve zussen, veel bijzondere stoffen én een uniek kledingstuk dat in je kast niet mag ontbreken: het bomberjack. Dat zijn de elementen die het slow fashion merk Stygr tot een daverend succes hebben gemaakt. En hun nieuwe boutique in de Gasthuisstraat doet het fantastisch. 
LEES MEER >

EEN MIDWEEK HAARLEM: BELEEF DE STAD ALS EEN LOCAL

In Haarlem is altijd iets te doen. De stad bruist en de Haarlemmers zelf zijn bezige bijtjes. Wil jij er tijdens je bezoek achterkomen waarom bijna elke Haarlemmer na al die jaren nog steeds verliefd is op eigen stad? Wij laten je Haarlem binnen een midweek zien als een local.
LEES MEER >

COSTER 52°: EEN GASTVRIJ, ÉCHT HAARLEMS CAFÉ-RESTAURANT

In de altijd gezellige Lange Veerstraat vind je Coster 52°. Een laagdrempelig café-restaurant waar het niet ontbreekt aan sfeergoed eten en veel (maar dan ook écht veel) Haarlemse details. Eigenaren Wouter en Bas en hun team zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. 
LEES MEER >

KAFFVEEN IN DE GIERSTRAAT: PASSIE VOOR KOFFIE

In de bedrijvige Gierstraat vind je een oase van rust waar je terecht kunt voor je dagelijkse dosis cafeïne: KaffVeen. Eigenaar Jesse is niet alleen dol op een goed bakje, hij heeft er ook veel verstand van. Zijn passie en kennis proef je. En met een ovenvers puntje gebak erbij kan onze dag niet meer stuk. Nieuwsgierig? Wij nemen je mee naar KaffVeen.
LEES MEER >

THEATER DE LIEFDE: THEATER IN HARTJE CENTRUM

In het eerste weekend van september was het dan eindelijk zover: Theater de Liefde opende haar deuren voor mensen die kleinkunstcabaret en muziek in Haarlem een warm hart toedragen. Het theater bevindt zich in de oude Begijnhofkapel, tegenover de Waalse kerk (die tevens de oudste kerk van onze stad is), middenin het centrum
LEES MEER >
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2021 Haarlem City Blog, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@haarlemcityblog.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Haarlem City Blog · Kamperlaan · Haarlem · Haarlem, Nh 2012 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp