Sonic the Hedgehog 2 | Filmontbijt | Downton Abbey | Paashaas Academie | Belfast | En meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Laat je betoveren door de nieuwe Fantastic Beasts!

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil nemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is het nieuwste avontuur in de Wizarding World™ gecreëerd door J.K. Rowling.

Tijden & Tickets →

Filmagenda ⤵️

Filmontbijt: Sonic The Hedgehog 2

Geniet op zondag 10 april weer van een heerlijk filmontbijt met aansluitend de leuke familiefilm Sonic The Hedgehog 2 (NL). Leuk (en lekker) voor het hele gezin!

Info & Tickets →

Waar is Anne Frank (NL)

In deze prachtige animatiefilm laat de Israëlische filmmaker Ari Folman (Waltz with Bashir) zien hoe Anne Frank voortleeft in Amsterdam en vraagt hij zich af of we wat van haar geleerd hebben.

Tijden & Tickets →

Paashaas Academie

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Pasen staat immers voor de deur en na hun training moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen.

Tijden & Tickets →
Films
Clifford de Grote Rode Hond
Sing 2 (NL)
Sonic The Hedgehog 2 (NL)
The Duke

Binnenkort ⤵️

Film & Flavour: Belfast

Geniet op donderdag 14 en vrijdag 15 april van de prachtige kwaliteitsfilm Belfast samen met onze heerlijke Film & Flavour-arrangementen. Genomineerd voor 7 Oscars en won het beeldje voor Beste Originele Scenario.

> Trailer & Tickets

Filmontbijt: De Piraten van Hiernaast 2

Ahoy! De Piraten van Hiernaast zijn terug met een gloednieuw filmavontuur. Begin op zondag 24 april de meivakantie goed met deze avontuurlijke titel in combinatie met ons filmontbijt.

> Trailer & Tickets

Film & Flavour: Downton Abbey

Het nieuwe vervolg in deze populaire dramareeks zie je op donderdag 4 en vrijdag 5 mei in De Meerpaal, uiteraard in combinatie met onze koninklijke Film & Flavour-arrangementen.

> Trailer & Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©