Laat je verrassen door Alpro Kokosnootdrink!

4 jaren geleden


Text only:

Laat je inspireren door Alpro Mild & Creamy! | Bekijk de nieuwsbrief in je browser. 

Meer #mymildandcreamy
Jouw toptalent is ongeëvenaard!


Jullie zijn supercreatief aan het combineren met #mymildandcreamy en dat vinden we helemaal top! Vandaar dat we onze actie verlengd hebben tot eind mei 2014. Ga dus snel naar de website, bedenk de lekkerste, waanzinnigste, gezondste, vrolijkste, beste Mild & Creamy combo en maak kans op jouw eigen topping combinatie thuis gestuurd!
Creëer je eigen combinatie

Verfris je dag met de nieuwe Alpro Kokosnootdrink
Tropisch genieten!


Op een onbewoond eeeeeiland! Aaah, wat kan dagdromen toch heerlijk zijn. Alpro Kokosnootdrink met een vleugje rijst zorgt met zijn frisse, tropische smaak van kokos voor de ideale inspiratie voor je dagdroom. Wist je trouwens dat deze dorstlesser geen toegevoegde suikers* bevat? Dat is lekker genieten vanuit je hangmat!
Ontdek meer over Alpro Kokosnootdrink
* Bevat alleen van nature aanwezige suikers.

Kan het nóg frisser?
Probeer deze tropische Sinaasappel-Passievrucht ijsjes eens:


Halveer 2 passievruchten en schraap met een lepel de pulp en zaden uit de schil. Verhit in een pannetje 175 ml jus d’orange, 25 gr suiker, 200 ml Alpro Kokosnootdrink en de pulp van de passievruchten. Mix 10 gr maïzena met een klein beetje water en roer door het sinaasappel-passievruchtmengsel om alles te binden. Laat afkoelen en voeg 2 eetlepels granaatappelpitjes
toe. Giet het mengsel in ijslolly-vormpjes en plaats vervolgens in de vriezer voor tenminste 6 uur. Als je de ijsjes uit de vriezer haalt, hou de vormpjes dan heel even onder heet water. Zo komen de ijsjes gemakkelijk los.
Lekker smullen!


PS. Vergeet niet jouw favoriete Mild & Creamy toppings te selecteren en maak kans deze te winnen!We zijn ook benieuwd naar jouw verhalen, ideeën en tips. Deel ze met #Alpro via:
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com. If you are no longer interested you can
unsubscribe instantly.


Alprosoya.nl

Categorieën: Merk | Branding Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018