Webversie


Beste lezer,

Iedereen streamt, maar lang niet iedereen streamt zoals het eigenlijk zou moeten. Met geoptimaliseerde instellingen voor (véél) beter geluid, (nóg) strakker beeld en talloze verbeterde bedieningsmogelijkheden. Bestel vandaag nog de nieuwe Streaming Expertgids en krijg € 2,- extra voordeel. Je betaalt slechts € 7,95 in de voorverkoop, inclusief verzendkosten (*).

In de Streaming Expertgids nemen we allerlei verschillende mogelijkheden met je door. Van softwarepakketten voor het creëren van de mooiste 4K- video's tot de beste hardware die ervoor zorgt dat je die content op al je apparaten in het huis kunt afspelen. Bovendien maak jij met de prijsvraag in het magazine kans op een 4K mediaspeler ter waarde van € 119,-.
De beste audio- en videokwaliteit

In de 124 pagina's tellende Streaming Expertgids vind je workshops op ieder niveau, zodat ook jij weet waar je op moet letten bij de aanschaf van 4K-apparatuur, maar ook welke mogelijkheden er zijn om overal van de beste audio- en videokwaliteit te genieten. Specifieke onderwerpen in deze uitgave zijn o.a.:

- Overal in huis muziek streamen
- Masterclasses Kodi en Plex
- Aan de slag met multitrack audio
- De beste streamingdiensten vergeleken
- Bouw je eigen centrale audio-station
- De beste mediastreamers, bluetooth-speakers en 4K-tv's
- Zo speel je HDR-content af op pc en tv
- Video's bewerken en ondertitels toevoegen
- Zo start je je eigen YouTube-kanaal
 
Plus tal van handige artikelen, masterclasses en tips & trucs om direct aan de slag te gaan met audio, video en beste soft- en hardware voor het afspelen van 4K-video. De Streaming Expertgids mag je niet missen. Bestel 'm vandaag nog en krijg twee euro korting. Deze aanbieding is geldig t/m zondag 14 oktober. De gids wordt 19 oktober bij je bezorgd.
* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan zijn de verzenkosten € 2,-.