Bekijk dit bericht in je browser
 
Mis de groepsaankoop groene stroom niet

Schrijf je zeker nog voor 5 februari vrijblijvend in voor de groepsaankoop groene stroom van de Provincie. Je kan ermee besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat! In de vorige groepsaankopen bespaarden de gezinnen gemiddeld 200 euro op hun energiefactuur.
 
Inspiratie voor bosrijke wandelingen

Fris en nieuw onder de Oost-Vlaamse wandelbrochures is 'Woudlopen'. Deze gids inspireert je in ieder seizoen met een knooppuntenroute in elk van deze bossen: Bos t'Ename, Drongengoedbos, Kluisbos, Kravaalbos en Buggenhoutbos.
 
Tips voor trips in groep

Plan je een uitstap in groep of met je vrienden? Kom op zaterdag 23 februari in Deinze naar de grootste toeristische beurs voor groepen in Oost-Vlaanderen. Met meer dan 100 standhouders vol tips, groepsactiviteiten en groepsverblijven én een lekkere streekproductenmarkt.
 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 30 januari 2019 om 14 uur.

Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens