, in november is de laatste Inspiratieweek van dit jaar... Is dit een mooie stap voor jou op dit moment?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Beste ,


Op vrijdag 30 september hebben we weer een hartverwarmende Inspiratieweek afgesloten. Het blijft geweldig om te zien wat zo’n week voor mensen betekent. Zowel de deelnemers die voor het eerst met ons kennis maakten, als één oude bekende in een nieuwe fase in zijn leven, zijn met vertrouwen in hun eigenheid en een stevig innerlijk fundament weer naar huis gegaan. Een nieuw vertrekpunt op hun levenspad.

Het stemt mij dankbaar dat onze deelnemers hun Oorsprong, Talent, en Hartenwens (terug)vinden en daarmee hun eigen richting gaan koersen. Uiteraard ook met alle weerstand die daarbij hoort, maar die steeds minder leidend is dankzij een groeiend bewustzijn erop.

Of zoals één van de deelnemers zei:
"Deze week zit zo goed in elkaar en brengt zoveel dat je iedereen zo’n week zou gunnen."

De laatste inspiratieweek van dit jaar start op 28 november en eindigt op 2 december. De eerste inschrijvingen zijn al binnen maar er zijn nog plekken beschikbaar!

Mocht je zoekende zijn in werk, relatie of in jezelf, of gun je jezelf gewoon zo’n week helemaal voor jezelf, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer info op onze website of neem vrijblijvend contact op met onze trainingsadviseur Elise Schelle: tel: 06-11210986, e-mail: elise@inspiratie-werkt.nl.

Hartelijke groet,
Hans Broekhoven.
 

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst