Bekijk de laatste kunstwerken tegen sterk gereduceerde prijzen
Laatste kans in de Wintersale Nieuwsbrief niet goed zichtbaar?
Bekijk de online versie.
Winter Mood

Laatste kans Wintersale!
Het is heel hard gegaan, maar er staan nog een aantal prachtige kunstwerken in onze Wintersale. Sla nu nog je slag en koop een kunstwerk voor een zeer aantrekkelijk prijs. De schilderijen zijn allemaal uniek, er is er dus maar een van beschikbaar, dus op=op.
Bekijk de Wintersale

Nieuwe bronzen beeldjes
Nieuwe bronzen beeldjes
In de vorige nieuwsbrief vertelden we al over de nieuwe bronzen beeldjes in onze webwinkel. Ze werden echter zo goed ontvangen dat de meeste al snel uitverkocht waren. Maar we hebben gelukkig weer nieuwe ontvangen, dus maak snel je keuze.
Bekijk alle bronzen beeldjes

Persoonlijke kunst
Persoonlijke kunst
Thera van Assen schrijft in haar nieuwe blog over de meerwaarde van persoonlijke kunst in je interieur. Ze waarschuwt om je niet te laten leiden door trends en TV-programma's, maar iets te kiezen dat je zelf echt mooi vindt. Lees haar waardevolle tips en adviezen in haar nieuwste blog in onze webwinkel.
Lees de blog van Thera

DageRAAD
DageRAAD
Kunstblogger Walter van Steen geniet met volle teugen van de prachtige luchten bij dageraad op een winterse dag. Wandel met hem mee en geniet van zijn enthousiaste beschrijving van wat moeder natuur te bieden heeft. Nu te lezen in onze webwinkel.
Lees de blog van Walter
Onze adresgegevens
Chopinstraat 31 - 4837 BD Breda
076-5616538 - info@kunstvoorjou.nl
www.kunstvoorjou.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld.
Bekijk de online versie | Uitschrijven | Privacy statement
Laatste kans in de Wintersale