Boordevol praktische adviezen


Webversie


Pre-order: praktijkgids Smarthome 2018
met € 2,- extra korting  
 

Smarthome-oplossingen schieten als paddenstoelen uit de grond. De producten zijn bovendien goedkoper dan ooit, want het aanbod is overweldigend. Met onze vergelijkende tests scheiden wij het kaf van het koren en helpen we je bij het gebruik. Dit is dan ook hét moment om je woning te automatiseren. De speciale Kerst Pre-order is geopend: bestel nu met € 2,- extra korting de praktijkgids Smarthome!

De experts van onze redacties hebben de krachten gebundeld en zorgen dat je van de hoed en de rand weet én dat je de juiste keuzes maakt. In deze special krijgt u tips voor aanschaf, advies voor besparingen, uitleg over verwarrende standaarden en vooral: heel veel praktische adviezen.

Je krijgt onder meer een compleet overzicht van alle slimme thermostaten. Vaak is dat de eerste stap op weg naar een slim huis. Wij hebben ze allemaal getest. Dat geldt ook voor verlichting. Dat je meer hebt dan alleen Philips Hue lees je in het uitgebreide dossier. We besteden daarnaast aandacht aan de meest uiteenlopende slimme producten: van weegschalen tot robotstofzuigers (die moet je hebben!) en van geluidssystemen tot goede, maar goedkope domoticasystemen. Met extra’s zoals hoe je een spraakgestuurd huis krijgt. Natuurlijk word je met alles geholpen om het in te stellen, te optimaliseren en te tweaken. De belangrijkste schakel, het wifi-netwerk, wordt uiteraard ook niet overgeslagen en komt aan bod in een uitgebreide feature. 

 

Pre-order nu met € 2,- korting en betaal slechts € 7,95 inclusief verzendkosten*. Je hebt de special rond 22 december in huis. De actie is geldig t/m zondag 17 december.

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan betaal je € 2,- verzendkosten.