Tijdelijk met 50% korting

Webversie
 
 
 
banner
 
 

Laatste kans: slim thuisonderhoud met het praktijkboek Systeembeheer voor Thuis

Tijdelijk met 50% korting

 

Alleen vandaag profiteer je van 50% extra korting. Je betaalt tot morgenochtend 10:30 uur slechts € 19,95 (inclusief verzendkosten*) in plaats van € 39,95. De kortingscode is verwerkt in de link. De voorraad is beperkt, dus wees op tijd!

 
Klik hier voor meer informatie op de pagina.
 
 
 
Wat gaan we doen?

Met meer dan één computer of laptop thuis ben je gewoon een systeembeheerder. Je wilt alle computers, laptops, NAS’en en andere apparatuur die van je thuisnetwerk gebruikmaken vlekkeloos laten werken. Dat is best een uitdaging. Hoe meer apparaten, hoe meer je moet bijhouden. Maar het is zeker geen onmogelijke opgave.

We beginnen met het up-to-date houden van je computers en apparatuur. En laten zien hoe je (geautomatiseerd) in de gaten houdt hoe je systemen presteren. Je leert hoe je makkelijk je bestanden deelt binnen en buiten je netwerk. Leer hoe je malware en ransomware voorkomt en hoe je de juiste security- en virusscanners op je pc of laptop zet. Mocht het toch misgaan en je kunt niet meer bij je belangrijke bestanden, dan heb je dankzij de juiste back-upstrategie snel toegang tot je persoonlijke data én zijn je systemen weer snel werkend.

Voor wie?

Dit cursusboek besteedt ruimschoots aandacht aan hoe je zelf computerproblemen kunt oplossen – óók de moeilijke. Doet de wifi het niet goed, hapert de doorvoer of zijn bepaalde apparaten niet bereikbaar? Jij weet straks hoe je het op kunt lossen!

Goed om te weten: het cursusboek is geschikt voor elk niveau. De materie is niet altijd even makkelijk, maar wij gidsen je er stap voor stap doorheen!

Korting!

Het cursusboek Systeembeheer voor Thuis is in de aanbieding tijdens de actieperiode: 50% korting over de verkoopprijs van € 39,95. Je ontvangt het cursusboek zo snel mogelijk in de brievenbus.

 
Klik hier voor meer informatie op de pagina.
 

* We verzenden uitsluitend binnen Nederland en België. Ben je woonachtig in België? Dan bedragen de verzendkosten voor een losse editie € 4,-.

 
 
 
 
E-mail
Dit e-mailbericht is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
 
 
Uw gegevens
Wijzig mailvoorkeuren
Klantenservice
Privacy Statement
 
 
Social Media
 
 
 
U ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.