Boek uiterlijk 4 februari.
Boek uiterlijk 4 februari.
Online versie
Nog geen Package Deal geboekt?
Geen zorgen, je kunt nog steeds profiteren van wereldkorting op onze pakketreizen. Wacht alleen niet te lang, de aanbieding eindigt op 4 februari om 23.59 uur.
Vind je deal
sprite
Voordelige pakketreizen
sprite
sprite Wist je dat… je Air Miles of ING Punten kunt inwisselen en zo tot €150 extra kunt besparen op de aankoop van je Package Deal? sprite
Aruba
7 dagen   +  
Nú vanaf €729 p.p.
Bekijk deal
Lima
8 dagen   +  
Nú vanaf €745 p.p.
Bekijk deal
Praag
3 dagen   +  
Nú vanaf €139 p.p.
Bekijk deal
sprite
Bekijk alle deals
sprite
sprite sprite sprite sprite sprite
Curaçao aanbieding
sprite Profiteer nu van een tijdelijke en speciale aanbieding naar de zonnige Caribbean. Boek een Package Deal met overnachting in het Curaçao Marriott Beach Resort en ontvang $100 resort credit. sprite
Curaçao Marriott Beach Resort
7 dagen   +  
Nú vanaf €835 p.p.
 
Bekijk aanbieding
sprite sprite sprite sprite sprite
Lees meer
Wat vind jij van deze mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden KLM Package Deals:
Boeken: t/m 4 februari 2020. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen. Met Air Miles of ING Punten kun je extra korting krijgen op een Package Deal. Ga naar Airmiles.nl of de ING winkel en wissel je Air Miles of ING Punten in voor een kortingsvoucher. Voer de actiecode in tijdens het boeken van je Package Deal en de korting wordt verrekend.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2020 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.