Dit zijn de tips van FrankrijkVakantieland & FrankrijkBinnendoor
Bekijk in je browser

Bonjour

Ik heb 2 primeurs voor je. De eerste gaat over het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk en de tweede over de Frankrijk Binnendoor & FranceComfort Wijnweken. Verder zijn er weer tips voor de vakantie zoals een stedentrip in Nantes, fietsen op een Frans eiland en aan je conditie werken in de Elzas.

Veel plezier in Frankrijk!

Zet alvast in je agenda: 8 oktober 2019!

8-10-2019 is de datum dat het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk officieel verkrijgbaar is. De voorbije weken is er keihard aan gewerkt. Al het schrijfwerk zit er op en de vormgevers zijn inmiddels aan de slag. Als je nieuwsgierig bent hoe het er uit gaat zien dan kun je op de speciale "boekpagina" een voorbeeld zien. Interesse in het boek? Meld je dan ook aan want dan kun je over een paar weken meedoen met een exclusieve voorverkoop met leuke extra's.

Meer over het boek »

Fietsen in Frankrijk: Île-de-Ré is er ideaal voor!

Op Île-de-Ré is fietsen voor iedereen bereikbaar.Het is een echt fietseiland. De afstanden zijn redelijk te overzien en grotendeels zijn de fietsroutes autovrij. Het is ook nog eens een hartstikke leuk eiland.

Lees meer »

De Frankrijk Binnendoor en FranceComfort Wijnweken

Vorig jaar in september werden op FranceComfort vakantiepark Village des Cigales, in de Lot, de Wijnweken gehouden waarbij ik ook aanwezig was. Dit jaar worden de Wijnweken opnieuw gehouden en je kunt je nu al aanmelden. Tijdens de wijnweken worden er tal van activiteiten ondernomen en ook dit jaar zal ik er bij zijn. Wil je er ook bij zijn? Wacht dan niet te lang want het kleinschalige vakantiepark heeft maar 26 vakantiehuizen die zijn gerenoveerd en van nieuwe luxe inrichting zijn voorzien. De prijzen zijn in september zelfs super scherp. Vanaf 14 t/m 28 september kun je er ook bij zijn.

Meer informatie »

Een bijzondere dag in de Elzas

Het mooiste aan mijn reizen door Frankrijk zijn de herinneringen. Zoals die keer dat ik samen met Marian de Grand Ballon in de Elzas "beklom". Op de terugweg kwam ik iemand tegen die respect afdwong en mij op iets bijzonders wees. Jij kunt het ook zien als je er bent.
Naar de tip »

Stedentrip met kinderen?

Vergeet eens de traditionele steden in Frankrijk en ga op stedentrip naar Nantes. Waarom? Dat lees je in een blog over deze superleuke stad. Een stedentrip is meestal voor kinderen niet zo aantrekkelijk. Maar Nantes is daar absoluut een uitzondering op. Laat ze de videopodcast maar eens zien :-)

Bekijk de aanbieding »

5 extra links 

  1. Hoe vind je een goedkoop vakantiehuis in Frankrijk
  2. Rondreizen is veel zien en genieten
  3. Kamperen maar dan wel met de luxe van thuis
  4. Waarom ver weg als het dichtbij in Frankrijk ook leuk is?
  5. Alles over Disneyland Paris en The Lion King & Jungle Festival
Facebook
Twitter
YouTube
FrankrijkVakantieland
Frankrijk Binnendoor
Instagram
Copyright © 2019 FrankrijkVakantieland, Alle rechten voorbehouden.
Via www.frankrijkvakantieland.nl of www.frankrijkbinnendoor.nl ben je aangemeld om mijn tips over Frankrijk en Parijs regelmatig te ontvangen. 

Ons adres is:
FrankrijkVakantieland / Frankrijk Binnendoor
Grasgraefken 25, 6171SH Stein, Nederland
telefoon +31878767008 (ma t/m do 09:00 - 12:30u)

Tip: zet het emailadres van deze nieuwsbrief in je adresboek.

Hoe pas je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief aan? Je kunt:
je gegevens completeren (en maak kans op een gratis abonnement op Frankrijk Binnendoor Online)
of de nieuwsbrief stopzetten