Laatste voorbereidingen Groots Overzee op Texel // Nieuw: Ticket DeLuxe op 15 juni

5 jaren geleden
  • Html
  • Tekst

Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Bekijk de online versie van deze nieuwsbrief

 

Groots Overzee op Texel

Sinds de aankondiging van Groots Overzee op Texel gonst de naam van Guus over het eiland. En nu is het dan bijna zover! De repetities van Guus en zijn band zitten er op en vandaag start de bouw van het podium in Haven Oudeschild.
“Na het succes van de eerste editie van Groots Overzee op Curaçao vorig jaar, kunnen we niet wachten om te spelen op Texel. Wij zijn er helemaal klaar voor!”, aldus Guus.
Dit outdoor concert is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. De sfeer en het feest van Guus zijn welbekende concertreeks gecombineerd met het vakantiegevoel van het mooie Waddeneiland.
Ben jij erbij zaterdag? Kijk dan op www.guusmeeuwis.nl voor de laatste informatie. We gaan natuurlijk voor zon maar er is kans op regen. Neem voor de zekerheid warme kleding en regenbescherming mee! Let op; paraplu's zijn niet toegestaan op het concert terrein.

Groots met een zachte G in Eindhoven

Ook de voorbereidingen voor Groots met een zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven zijn alweer in volle gang. De tekeningen voor het podium zijn inmiddels klaar, de setlijst is zo goed als af en de muzikale gasten zijn gekozen. Wie dat zijn? “Dat blijft nog even een verrassing, maar ik ben waanzinnig trots dat we deze muzikale gasten hebben kunnen strikken. Een feest voor het publiek maar zeker ook voor mij! Ze vormen de kers op de Groots taart.”, aldus Guus.
Heb jij al kaarten voor Groots met een zachte G op 13, 14, 15 of 18 juni? Wees er snel bij!
Kaarten zijn te koop via Ticket Master, 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Geheel zorgeloos naar Groots met een zachte G

Speciaal voor het concert op zondagmiddag 15 juni hebben we een TicketDeLuxe samengesteld. Alles wordt op voorhand voor je geregeld: een parkeerplaats, speciale ingang, garderobe, een luxe business stoel en een hapje en drankje. Na afloop van het concert is de DeLuxe ruimte geopend tot een uur na einde concert, zodat je nog even kan door feesten en tegelijk de verkeersdrukte kunt omzeilen.
Een TicketDeLuxe kost € 122,79 (incl. BTW). Bestel HIER je TicketDeLuxe. OP = OP!
Kijk voor meer informatie of andere VIP-arrangementen op www.grootsmeteenzachteg.nl/vip.

 
 

Voeg ons toe aan je adresboek, dan weet je zeker dat je de nieuwsbrief altijd ontvangt!
Wil je geen mail meer van ons ontvangen? klik hier
Heb je vragen ? Forward deze mail dan naar info@universalmusic.nl.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019